MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Revenirea la o viaţă normală – Povestea cu final fericit a lui Şerban Aurelian Alin

photoMă numesc Şerban Aurelian Alin şi am ajuns la spitalul Sanador din pricina unor probleme medicale foarte grave, cauzate de o căzătură din copilărie, la vârsta de 5 ani.

În urma acestei căzături, mi s-a format un hematom la cap, care a fost înlăturat printr-o operaţie.

Apoi, la vârsta de 14 ani, la doi ani după operaţia pentru fractura frontală stângă cu hematom epicranian, am început să sufăr crize motorii pe partea dreaptă. Am urmat până la vârsta de 26 de ani un tratament antiepileptic, la recomandarea unor medici, însă am continuat să am acele crize motorii.

Niciun medic de la spitalele la care am fost internat nu a reuşit să depisteze cauza crizelor, doar mi-au fost schimbate tratamentele într-unele din ce în ce mai scumpe, fără a avea însă vreun efect.

Am ajuns în luna martie a anului trecut la prof. dr. Alexandru Ciurea, care m-a primit cu o deosebită atenţie. După ce i-am prezentat cazul meu, dl. dr. mi-a spus că este nevoie de o nouă intervenţie. Aceasta a durat aproximativ 3 ore, întrucât a fost necesară şi curăţarea resturilor de oase craniene, care nu au fost înlăturate la prima operaţie.

Pe toată perioada spitalizării, am fost tratat cu o atenţie deosebită, atât de către prof. dr. Ciurea, cât şi de către întreaga sa echipă.

Am un deosebit respect şi o mare admiraţie pentru dl. prof. Ciurea, pentru tot ce a făcut pentru mine. Consider că nu sunt suficiente cuvintele pentru a-i mulţumi.

Pentru mine şi pentru familia mea, el este considerat un Erou al medicinei româneşti, care ne reprezintă cu mândrie în toată lumea, datorită realizărilor sale şi, mai ales, datorită profesionalismului de care dă dovadă.

La un an după operaţie, mă simt bine şi nu mai am niciun fel de probleme de sănătate.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să ajung la dl. prof. Ciurea, căruia îi doresc multă sănătate şi putere de muncă, pentru a ajuta şi alţi bolnavi, care au nevoie de ajutorul dumnealui.

Dle. prof. Ciurea, vă mulţumesc din suflet, încă o dată, pentru tot ce aţi făcut pentru mine: mi-aţi schimbat radical viaţa în bine şi vă voi fi recunoscător toată viaţa! Pentru mine, revenirea la o viaţă normală a fost o dorinţă care s-a îndeplinit cu ajutorul dumneavoastră.

Le recomand tuturor celor cu probleme medicale să apeleze cu încredere la prof. dr. Alexandu Ciurea şi se vor convinge de competenţele sale în domeniul neurochirurgical.

Vă mulţumesc dle. prof. Alexandru Ciurea pentru că mi-aţi redat şansa la viaţă!