Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Sanador. Locul în care oamenii investesc enorm din viața lor
banner_sanador_v5-gol

Revenirea la o viaţă normală – Povestea cu final fericit a lui Şerban Aurelian Alin

photoMă numesc Şerban Aurelian Alin şi am ajuns la spitalul Sanador din pricina unor probleme medicale foarte grave, cauzate de o căzătură din copilărie, la vârsta de 5 ani.

În urma acestei căzături, mi s-a format un hematom la cap, care a fost înlăturat printr-o operaţie.

Apoi, la vârsta de 14 ani, la doi ani după operaţia pentru fractura frontală stângă cu hematom epicranian, am început să sufăr crize motorii pe partea dreaptă. Am urmat până la vârsta de 26 de ani un tratament antiepileptic, la recomandarea unor medici, însă am continuat să am acele crize motorii.

Niciun medic de la spitalele la care am fost internat nu a reuşit să depisteze cauza crizelor, doar mi-au fost schimbate tratamentele într-unele din ce în ce mai scumpe, fără a avea însă vreun efect.

Am ajuns în luna martie a anului trecut la prof. dr. Alexandru Ciurea, care m-a primit cu o deosebită atenţie. După ce i-am prezentat cazul meu, dl. dr. mi-a spus că este nevoie de o nouă intervenţie. Aceasta a durat aproximativ 3 ore, întrucât a fost necesară şi curăţarea resturilor de oase craniene, care nu au fost înlăturate la prima operaţie.

Pe toată perioada spitalizării, am fost tratat cu o atenţie deosebită, atât de către prof. dr. Ciurea, cât şi de către întreaga sa echipă.

Am un deosebit respect şi o mare admiraţie pentru dl. prof. Ciurea, pentru tot ce a făcut pentru mine. Consider că nu sunt suficiente cuvintele pentru a-i mulţumi.

Pentru mine şi pentru familia mea, el este considerat un Erou al medicinei româneşti, care ne reprezintă cu mândrie în toată lumea, datorită realizărilor sale şi, mai ales, datorită profesionalismului de care dă dovadă.

La un an după operaţie, mă simt bine şi nu mai am niciun fel de probleme de sănătate.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să ajung la dl. prof. Ciurea, căruia îi doresc multă sănătate şi putere de muncă, pentru a ajuta şi alţi bolnavi, care au nevoie de ajutorul dumnealui.

Dle. prof. Ciurea, vă mulţumesc din suflet, încă o dată, pentru tot ce aţi făcut pentru mine: mi-aţi schimbat radical viaţa în bine şi vă voi fi recunoscător toată viaţa! Pentru mine, revenirea la o viaţă normală a fost o dorinţă care s-a îndeplinit cu ajutorul dumneavoastră.

Le recomand tuturor celor cu probleme medicale să apeleze cu încredere la prof. dr. Alexandu Ciurea şi se vor convinge de competenţele sale în domeniul neurochirurgical.

Vă mulţumesc dle. prof. Alexandru Ciurea pentru că mi-aţi redat şansa la viaţă!