Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Puterea de a reveni la o viata normala dupa o operatie grea

Povestea mea este asemenea multora. După o perioadă cu dureri de cap devenite insuportabile, asociate cu insomnii, în toamna lui 2012 am fost diagnosticată cu “formațiune tumorală (meningiom) infratentorial dreapta, adiacentă tentoriului, cu efect de masă asupra punții, mezencefalului și pedunculului cerebelos mijlociu dreapta”.

La vârsta de 49 de ani, am realizat cât de mult poate însemna prezența, apariția unui om care poate interveni în viața ta la un moment dat, care iți marchează destinul și ceea ce va urma “după”.

testimon_ciureaÎn 24 ianuarie 2013, am fost operată de către dl. prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, la clinica Sanador din București.

Nu a fost unul dintre cazurile simple, însă dl. prof. m-a asigurat că va lua cea mai bună decizie pentru mine. Iar asta s-a dovedit mai târziu.

Dificil sau nu, n-aș putea spune, operația a durat aproximativ 5 ore, s-a reușit înlăturarea tumorii și semnele erau bune.

La aproape două săptămâni de la operație, părăseam spitalul Sanador, îmbogățită cu o experiență pe care nu o să o uit vreodată, dar mă aștepta perioada de recuperare.

Acum când vă scriu, viața mea a reintrat în normal. Am început munca la cabinetul meu de masaj și reflexoterapie, mă bucur de fiecare zi petrecută cu pacienții mei, cu prietenii și mai ales cu familia mea, pe care am simțit-o permanent lângă mine în această perioadă.

Mulțumesc dl. prof.! Vă mulțumesc pentru răbdarea, grija și profesionalismul dumneavoastră.”

Ana Moți, 49 de ani, Motru, județul Gorj

15 aprilie 2015