Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
TE AŞTEPTĂM LA BABY EXPO 2018 26 - 29 APRILIE 2018 SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI
banner_sanador_gol

Profesionalismul şi omenia salvează vieţi!

11291353_463536000473634_799371879_nMă numesc Gheorghe Dragomir și aș începe, în primul rând, să-i mulțumesc lui Dumnezeu.Trăiești alături de cei dragi, ții legătura cu cei apropiați și nu stai niciodată să te gândești sau să le spui cât de mult au însemnat pentru tine.

În anul 2005 s-a întâmplat să mă simt rău; prima data, am rămas blocat aproximativ 1 minut, a doua zi 3 minute, acuzând dureri de cap îngrozitoare. După un timp, am început să am convulsii și întreaga familie s-a speriat. Examinarea la computerul tomograf a indicat un rezultat înspăimântător, care m-a trimis direct la Spitalul Bagdasar Arseni, în căutarea Prof. Univ. A.V. Ciurea. În momentul în care am primit diagnosticul – malformație arterio venoasă /suspect cavernom – nu știam nimic despre dumnealui. A urmat internarea, sub observația domnului Prof. Univ. A.V.Ciurea și repetarea analizelor RMN, după care continuarea tratamentului acasă.

Din păcate, crizele au reapărut, am schimbat tratamentul, însă m-am confruntat cu dureri mult mai mari de cap, urechi, ochi, ce m-au făcut să revin la domnul Prof. Univ. A.V.Ciurea, de această dată această la Spitalul Sanador. Am primit diagnosticul cavernom temporal profund de parte stângă cu sângerări de vârste diferite ce implica un singurul tratament – cel chirurgical; altfel, aveam să devin “îngeraș”, după cuvintele domnului profesor.

Experiența operației a fost una excepțională. Am ajuns la Spitalul Sanador pentru internări, fiind primit cu multă atenție și politețe, și cazat într-o cameră de “hotel” de lux curată și echipată cu toate cele necesare: halat baie, papuci, prosoape, uscător de păr, televizor și telefon de urgențe pentru a putea contacta asistentele. Acestea m-au impresionat realmente: un comportament politicos, educat și civilizat.

Operația a avut loc la data de 20 mai 2015, sub coordonarea de Prof. Univ. A.V.Ciurea, și a decurs foarte încet (a durat 4 ore); cavernomul intracerebral a fost extras în totalitate, într-un mod foarte dificil, dar am scăpat, după cum mă asigură domnul Prof. Ciurea.

Gândindu-mă prin ce am trecut, aș avea câteva cuvinte pentru cei ce mi-au salvat viața.

Aș vrea să mulțumesc echipei medicale din cadrul secției de neurochirurgie a Spitalului Sanador condusă de Prof. Univ. A.V.Ciurea; îi sunt recunoscător acestuia pentru profesionalismul și omenia de care a dat dovadă, purtându-se excepțional. Rar mai există atât devotament! Acest om este un înger, mulțumesc din suflet atât dumnealui, cât și întregului colectiv de la Spitalul Sanador.

Din toată inima, un sincer MULȚUMESC!