Intervenții de chirurgie generală, la prețuri speciale, la Spitalul Clinic SANADOR

La Spitalul Clinic SANADOR, intervențiile minim invazive reprezintă prima opțiune chirurgicală pentru herniile inghinale, ombilicale sau incizionale. Acest lucru are avantaje majore pentru pacienți, în ceea ce privește recuperarea și rata scăzută de complicații postoperatorii.

Vino la SANADOR și descoperă prețuri speciale pentru chirurgia herniei inghinale și herniei ombilicale, dar și pentru apendicectomie și colecistectomie!

  • Alege Spitalul Clinic SANADOR: tehnici chirurgicale avansate, cele mai noi tehnologii medicale, echipă cu vastă experienţă de succes și secții ATI performante.
  • Vino la SANADOR și descoperă prețuri speciale pentru o serie de intervenții chirurgicale!
INTERVENȚIECOST
Apendicectomie5600 lei
Colecistectomie5600 lei
Hernii inghinale unilaterale5600 lei
Hernii inghinale bilaterale7900 lei
Hernii inghinale unilaterale + Colecistectomie7900 lei
Hernii ombilicale + Hernii inghinale7900 lei
  • 021.9699 Call Center disponibil nonstop ce vă stă la dispoziție pentru programări

Prețurile includ: consult medic chirurg, intervenția chirurgicală, două nopți de spitalizare, consult preanestezic, analize medicale de laborator recomandate în urma consultului preanestezic. Este necesară prezentarea biletului de trimitere CAS, a cardului de sănătate, a actului de identitate și a adeverinței de la angajator / a talonului de pensie.

Ofertă supusă unor termene și condiții. Prețuri valabile la data de
29 decembrie 2022. Pot suferi modificări prealabile.

De ce să alegi Spitalul Clinic SANADOR?

Spitalul Clinic SANADOR deţine unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat, cele mai noi tehnologii și o echipă medicală cu vastă experienţă de succes. Serviciile de anestezie și terapie intensivă sunt organizate prin trei departamente performante, separate: ATI Adulţi, ATI Nou - Născuţi și ATI - Chirurgie Cardiovasculară, care asigură pacienţilor suport vital și îngrijiri avansate.

Blocul operator cuprinde 12 săli de operaţii, fiecare sală fiind deservită de propria centrală de tratare a aerului, asigurând astfel aer steril prin 3–4 schimburi ale volumului de aer pe oră. Aerul steril este introdus în săli prin plafoane cu flux laminar și evacuat apoi în colţurile sălii, la pardoseală. În fiecare sală de operaţie de la SANADOR asigurăm o presiune pozitivă, scăzând astfel semnificativ riscul de infecţii nosocomiale.

Spitalul Clinic SANADOR, cu Centrul Oncologic integrat, este singurul spital privat care asigură servicii medicale complete, fiind dotat și cu Compartiment de Primiri Urgenţe adulţi și copii, 21 linii de gardă disponibile nonstop, flotă proprie de ambulanţe, precum și laborator de analize medicale și linie completă de imagistică (RMN 3T, CT 128 slice, radiologie digitală, ecografie), disponibile nonstop.

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR