Dacă ești abonat Sanador, știi că primești cele mai bune servicii atât în clinicile proprii, cât și din partea partenerilor noștri. Bucură-te de discounturile speciale oferite de NATURA SPA, ACVATIC BEBE CLUB și CENTROFARM.

Când vine vorba de sănătatea ta și a celui mic, poți fi sigur că primești doar ce e mai bun. Pentru recoltarea și stocarea în deplină siguranță a celulelor stem, am ales să colaborăm doar cu parteneri de încredere: Biogenis, Cord Blood Center, CRYO-SAVE, Future Health, Lifeline Services, STEM Sure.

Stem SURE, compania daneză de recoltare celule stem, oferă pacienţilor din România servicii de recoltare, procesare şi stocare celule stem, în cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare şi mai experimentată bancă din zona Scandinaviei. Cu o experienţă de peste 9 ani în procesarea şi stocarea sângelui ombilical, Stem SURE aduce în România calitatea serviciilor medicale daneze. Stem SURE setează permanent noi standarde de calitate pentru piaţa din România, calificându-se astfel ca prima opţiune pentru părinţii ce caută servicii moderne şi de calitate.