Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Pacient de 107 ani operat cu succes la Spitalul Sanador

Un caz deosebit pentru Spitalul Sanador este pacientul Comănescu Dumitru, operat de către domnul doctor Teodor Buliga, Medic primar Chirurgie Generală.

În vârstă de 107 ani, domnul Comănescu este fost inginer agronom şi ne-a povestit că pasiunea lui de o viaţă pentru Fitopatologie şi stilul de viaţă echilibrat, reprezintă secretul longevităţii.

La momentul examinării, pacientul prezenta în regiunea inghinoscrotală dreaptă o mică formaţiune tumorală de aproximativ 2,5 cm, pediculată, dar cu pedicul scurt de implantare, suprafaţă neregulată, ulcerată. De comun acord cu pacientul, s-a procedat la extirparea largă, cu limita de siguranţă a ambelor leziuni, sub anestezie locală efectuată la distanţă de leziunile suspecte. Plăgile au fost suturate cu materiale resorbabile, astfel încât pacientul s-a prezentat doar pentru control postoperator de rutină. Evoluţia a fost favorabilă, cu vindecarea rapidă şi completă a plăgilor postoperatorii.” Dr. Teodor Buliga, Medic primar Chirurgie Generală.

Domnul Comănescu reprezintă un adevărat exemplu de viziune pozitivă asupra vieţii. Am fost impresionaţi de vitalitatea şi preocuparea pacientului atât pentru o viaţă sănătoasă cât şi pentru calitatea vieţii!