Zilele Baby SANADOR Online, ediția de primăvară

În perioada 1-8 martie 2021, SANADOR organizează Zilele Baby SANADOR Online, ediția de primăvară, un eveniment dedicat viitoarelor mame care vor să își aducă bebelușii pe lume într-o maternitate sigură din punct de vedere medical, dotată cu echipamente și aparatură de ultimă generație, sub îndrumarea unei echipe medicale de elită, cu vastă experiență și pregătire de top.

Cum participi la Zilele Baby SANADOR Online?

Ești viitoare mămică și vrei să beneficiezi de ofertele special pregătite pentru tine și pentru prima întâlnire cu bebelușul tău? Parcurge pașii următori:

  1. Completează și trimite formularul de mai jos. Este important să menționezi în comentarii numele medicului tău curant și data probabilă a nașterii.
  2. În perioada promoției, 1 - 8 martie, vei fi contactată telefonic / pe email de un consultant al Maternității SANADOR. Acesta îți va răspunde la orice întrebare legată de serviciile și dotările Maternității SANADOR, și îți va comunica pachetele de naștere disponibile și discounturile de care poți beneficia.
  3. După ce alegi oferta care se potrivește cel mai bine pentru tine și pentru venirea pe lume a noului membru al familiei, veți semna un contract prin care îți rezervi discountul special.

    Oferta prezentată în cadrul evenimentului este valabilă doar dacă contractul este semnat în perioada 1 - 8 martie 2021. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții SANADOR.

De ce să alegi Maternitatea SANADOR?

Alegerea maternității în care va veni pe lume noul membru al familiei este un pas extrem de important. Maternitatea aleasă trebuie să fie sigură din punct de vedere medical și, totodată, pregătită să facă față oricărei provocări, cu personal medical cu vastă experiență și pregătire de top și echipamente de ultimă generație.


Alege Maternitatea SANADOR și beneficiezi de:

✅ O secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală;
✅ Rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou-născuți;
✅ Medici primari și specialiști neonatologi, cu experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanentă;
✅ Asistente medicale specializate în neonatologie și în terapie intensivă neonatală;
✅ Consiliere în alăptare, imediat după naștere;
✅ Compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 18 linii de gardă disponibile nonstop și flotă proprie de ambulanțe.

Maternitatea SANADOR este integrată Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, cu o suprafață totală de 30.000 de mp și o capacitate de 413 paturi, cu compartiment de primiri urgențe (24/24H), flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă și o echipă medicală de elită.

Descoperă ofertele noastre speciale

Completează formularul de mai jos și un consultant SANADOR te va contacta în perioada 1 – 8 martie.

Nu uita să completezi în comentarii numele medicului curant și data probabilă a nașterii.

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Galerie foto

Acest material a fost creat la data de 19 februarie 2021.