MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

O poveste de succes

Ca urmare a mai multor investigații (oftalmologice,  ORL și neurologice) am fost diagnosticată cu meningiom occipital drept de aproximativ 1,4 mm. Principalul simptom a fost o durere de cap persistentă pe toată partea dreaptă, care trecea temporar dacă luam nurofen sau saridon. Speriată de acest diagnostic, am căutat  pe internet specialiștii cu cele mai bune referințe in neurochirurgie.

Toate căutările mă direcționau spre domnul academician profesor doctor Alexandru-Vladimir Ciurea, nume remarcant  pentru neurochirurgia româneasca,  cu peste 20.000 de operații reușite, numeroase articole in reviste de specialitate interne și internaționale ( peste 340) , cu 33 de carti  de referința naționala și internaționala publicate in domeniu neurochirurgiei, Doctor Honoris Causa la 4 universități ( 3 din tara și una din Republica Moldova), deținător a doua brevete de invenție și a mai multor premii și distincții naționale și internaționale și președinte, vicepreședinte și membru la mai multe organizații neurochirurgicale interne și internaționale.

La consultația care a avut loc la Spitalul Sanador, am fost impresionata de punctualitatea, simplitatea și modestia acestui OM atât de renumit in domeniu neurochirurgiei, căldura cu care mi-a explicat in ce consta aceasta afecțiune  și siguranța pe care mi-a dat-o spunându-mi „doamna eu vă pot face bine și să-i mulțumiți lui Dumnezeu că tumoarea este benignă și este operabilă”.

Operația efectuată in data de 27 mai 2015 la Spitalul Sanador din Piața Victoriei a fost un succes datorită profesionalismului echipei conduse de domnul profesor Ciurea. In ziua următoare operației,  la aproximativ 26 de ore, am putut sa mă ridic din pat și sa merg singură, iar in data de 30 mai 2015 am fost externată in condiții nesperat de bune pentru mine.

Domnul profesor Ciurea acorda o grijă și o atenție specială pacienților săi.  Am fost vizitată de dumnealui in fiecare zi chiar și in week-end. Ce  m-a impresionat cel mai mult  a fost că a venit, să m-a vadă și să mă asigure că totul va fi bine la 7 dimineața, chiar înainte de a fi anesteziată pentru operație.

Spitalul este de o curtenie și o dotare exemplara (își merită pe deplin cele cinci stele), dar adevărata lui valoare sunt oamenii care lucrează aici (doctorii, asistentele, infirmierele, personalul administrativ și chiar și femeile de serviciu). Pe toți eu i-am simțit ca pe o mare familie, care in mod natural și firesc încearcă să te ajute să te simți cat mai bine și să te recuperezi rapid.

Țin sa mulțumesc pe aceasta cale întregii echipei, care m-a operat, conduse de domnul profesorul Ciurea (domnul doctor Dan Bentia, domnul doctor Ionut Luca și domnul doctor de la ATI și toți ceilalți din echipa), personalului de la Anestezie și Terapie Intensiva  și celui de la etajul șapte unde am fost internata, pentru profesionalismul, devotamentul si dăruirea cu care își fac meseria și pentru modul in care te tratează  făcându-te sa te simți unic  și special.

Cu deosebita stima si consideratie,

Teodora-Mady Antone