MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-03iulie-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELEAZĂ CALL CENTER SANADOR: (021)9699 (DISPONIBIL 24/24 H)
banner-site-sanador_
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELEAZĂ CALL CENTER SANADOR: (021)9699 (DISPONIBIL 24/24 H)
banner-site-sanador-danila
AFLĂ MAI MULTE SAU PROGRAMEAZĂ-TE LA (021) 9699
banner-site-sanador

Operatie de Hidrocefalie

In spitalul Sanador s-a efectuat cu succes o noua operatie de hidrocefalie

 

Echipa spitalului Sanador a efectuat cu succes o noua operatie de hidrocefalie pentru Claudia G., o fetita de numai 13 ani care,in prezent, se reface in conditii perfect normale.

 Interventia chirurgicala a fost realizata de Profesor Doctor Alexandru-Vladimir Ciurea cu scopul revizuirii drenajului ventriculo-peritoneal.

Micuta Claudia a ajuns la spital in stare de somnolenta profunda, urmand o interventie de urgenta cu o durata de 2 ore. Fetita s-a recuperat rapid, evolutia ei fiind una favorabila astfel incat dupa numai 4 zile de lainterventie s-a luat decizia externarii.

 

Orice fel de interventie pe sistem nervos si mai ales pe implicarea lichidului cefalorahidian ridica posibile complicatii fie prin posibila infectare (element extrem de grav- producere de meningita), fie prin evacuarea prea rapida a LCR-uluisi decomprimarea brusca a encefalului.

In aceste conditii, operatiile de drenaj LCR, cu atat mai mult cele de revizie, trebuie sa se desfasoare in conditii de perfecta sterilitate cu o echipa neorochirurgicala pregatita in acest domeniu.Este necesara pentru acesti copilasi o echipa total devotata, nu numai neurochirurgical, dar si anestezica si pediatrica. Asa cum este echipa Sanador.” (Prof. Dr. Alexandru Vladimir-Ciurea, Sef sectie neurochirurgie, spitalul Sanador)

In prezent, fetita se simte foarte bine si zilele acestea s-a intors la Sanador pentru un nou consult. Cu aceasta ocazie, Violeta D., mama acesteia, a dorit sa multumeasca inca o data echipei Sanador: “Fetita mea este un copil caruia Domnul Profesor Ciurea i-a redat sanatatea, linistea si speranta intr-o viata normala. Cuvintele mele pot exprima intr-o foarte mica masura simtamintele de adanca recunostinta pe care le port atat Domnului Profesor Ciurea, cat si colaboratorilor dansului de la spitalul Sanador.”

Claudia G., nascuta prematur la 28 de saptamani, a fost diagnosticata in S.U.A cu hidrocefalie si, la varsta de numai2 luni, a suferit o prima interventie pentru montarea unui drenaj ventriculo-peritoneal.

Claudia este pacienta Dl. Profesor Doctor Alexandru-Vladimir Ciurea inca din 2003, anul in care s-a mutat In Romania. In octombrie 2012 au aparut primele probleme de sanatate, iar fetita a suferit o interventie pentru revizia drenei. In ianuarie 2013 a urmat o noua revizie a drenei efectuata de Profesor Doctor Alexandru-Vladimir Ciurea alaturi de echipa spitalului Sanador.

Echipa medicala care s-a ocupat de acest caz: Profesor Doctor Alexandru-Vladimir Ciurea (Sef sectie neurochirurgie),Dr. Corina Cilcic (Sef sectie pediatrie), Dr. Ionut Florin Luca-Husti (medic specialist neurochirurgie).

Spitalul Sanador dispune de cele mai noi si performante tehnologii, aparatura de ultima generatie, personal medical profesionist cu o vasta experienta, oferind de fiecare data pacientilor tratamente la standarde internationale.

Alaturi de Sanador, Claudia a facut inca un pas spre viitor, spre fericirea intregii familii, a colegilor de scoala si, desigur, a corpului medical Sanador.

Despre Profesor Doctor Alexandru-Vladimir Ciurea

Profesor Doctor Alexandru Vladimir-Ciurea este Sef sectie neurochirurgie si Director stiintific in cadrul Sanador. De peste 4 decenii de cand profeseaza, a efectuat peste 22.000 de operatii pe creier, dintre care numeroase interventii au fost premiere medicale nu doar in Romania, ci si in intreaga lume. Mai mult, Prof. Dr. Ciurea a aplicat pentru prima datain tara tehnica drenajului ventriculo-peritoneal unishunt – unitub (In 1985), procedura folosita pe scara larga la ora actuala ca metoda de tratament chirurgical la copiii cu hidrocefalie primarasi secundara.

 Pentru mai multe informatii despre Domnul ProfesorAlexandru Vladimir-Ciurea si marturiiale pacientilor tratati de dumnealui, puteti accesa blogul personal: http://about-brain.blogspot.ro/