Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
AFLĂ CUM TE POATE AJUTA CHIRURGIA BARIATRICĂ SĂ CÂȘTIGI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador
VINO SĂ TE ÎNSCRII LA MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca

O nouă intervenție de succes efectuată de echipa de chirurgie cardiacă din cadrul Spitalului Clinic SANADOR

2H9B6682

Foto arhiva

Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord deschis, zilele trecute, la Spitalul Clinic Sanador. Intervenția, cu un grad de complexitate ridicat, a avut o durată de aproximativ 6 ore și a presupus înlocuirea iterativă a bioprotezei mitrale disfuncționale, pe care pacientul o avea implantată de aproximativ 10 ani, cu bioproteza Hancock.

Echipa, condusă de Conf Univ. Dr Horațiu Moldovan, medic primar Chirurgie Cardiovasculară, Șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară al Spitalului Clinic Sanador, a fost completată de Dr. Stanislav Rurac, medic primar Chirurgie Cardiovasculară, Dr Antonia Cosima Ionescu, medic specialist Chirurgie Cardiovasculară – specialist în circulație extracorporeală, Dr Gabriel Vasile, medic specialist Chirurgie Cardiovasculară, Dr Elena Nechifor, medic primar Chirurgie Cardiovasculară, și dr Mihaela Crăciun, medic primar ATI, șef secție ATI chirurgie cardiovasculară.

Evoluția postinterventie a fost una favorabilă iar pacientul a fost externat cu stare generală bună.

Conferențiarul Horațiu Moldovan a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre intervenția pacientului Mihai Constantinescu.

http://observator.tv/monden/momente-de-cumpana-pentru-cantaretul-mihai-constantinescu-a-fost-din-nou-operat-pe-cord-deschis-228196.html