Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
AFLĂ CUM TE POATE AJUTA CHIRURGIA BARIATRICĂ SĂ CÂȘTIGI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador
VINO SĂ TE ÎNSCRII LA MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca

Sanador a lansat programul de educatie prenatala „Scoala mamei”

Exterior spital ziua

Bucuresti, 27 martie 2014: Sanador, cel mai mare spital multidisciplinar privat din tara, a lansat proiectul de educatie prenatala „Scoala Mamei”. Cursul, care este un proiect de lunga durata, se adreseaza viitorilor parinti si va fi sustinut in cadrul Spitalului Sanador. Durata fiecarui curs va fi de 3 zile, timp in care se vor parcurge trei module, fiecare a cate doua ore, in intervalul orar 18.00-20.00.

La acest curs, viitorii parinti vor invata toate detaliile despre evolutia intrauterina a fatului de la conceptie pana la nastere, precum si despre nasterea si ingrijirea nou-nascutului in primele saptamani de viata. De asemenea, vor avea prilejul sa interactioneze cu alti viitori parinti si sa primeasca recomandari si informatii personalizate de la specialistii Sanador.

Modulele vor aborda teme precum igiena in sarcina, travaliul si lauzia, alaptarea. Pentru a se inscrie la acest curs, pacientele trebuie sa achite taxa de participare pentru primele 3 module in valoare de 350 lei. In limita locurilor disponibile, se ofera gratuitate la aceste cursuri in conformitate cu abonamentul pe care il detin pacientele. La incheierea programului, participantii primesc diplome si un certificat de puericultura.

Meseria de parinte este una care se invata, iar noi credem ca este foarte important ca viitorii parinti sa se informeze din timp in legatura cu tot ce presupune perioada sarcinii si venirea pe lume a unui copil. Prin „Scoala Mamei”, care este un proiect de lunga durata, ne dorim sa ii educam si sa ii pregatim pentru nastere, alaptare si ingrijirea nou-nascutului si de asemenea sa le oferim increderea necesara pentru ca experienta sarcinii sa fie una pozitiva.” a declarat Dr. Doris ANDRONESCU, Director General si actionar unic Sanador.

Echipa de specialisti care va sustine cursul va fi formata din: Dr. Mirela (GRIGORAS) Nicolae – Medic specialist Obstetrica-Ginecologie, Dr. Preda Cornelia – Medic primar Neonatologie.

Sectia de Neonatologie a Spitalului Sanador a fost inaugurata in 2011. In cadrul  Sectiei de Neonatologie se asigura linii de garda permanente, prin medici primari si specialisti neonatologi, cu experienta in activitatea de terapie intensiva neonatala si acoperire completa cu ture de asistente specializate in terapie intensiva neonatala, separata de programul sectiei de nou-nascuti sanatosi.

 Pentru inscrieri:

Diana IORDAN- Consultant Servicii Pacienti Obstetrica-Ginecologie|Telefon: 0755.030.339

Alexandra LUPU – Consultant Servicii Pacienti Obstetrica-Ginecologie|Telefon: 0743.113.812