LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Castiga o nastere gratuita la spitalul Sanador!

Daca esti mamica in devenire te invitam sa participi la concursul organizat in parteneriat cu site-ul Kudika.ro unde poti castiga o nastere gratuita in spitalul nostru!

Intra pe Kudika.ro, citeste regulamentul complet si inscrie-te comentand pe forum cu raspunsul la intrebarea: Care este cel mai mare spital privat din Romania?

Concursul se desfasoara in perioada 21 octombrie – 21 noiembrie 2013, iar castigatorul se va alege prin tragere la sorti si se va afisa in cadrul paginii de concurs in data de 22 noiembrie.

Viitoarelor mamici, spitalul Sanador, cel mai mare spital multidisciplinar privat din Romania, le ofera cele mai bune pachete de nastere cu preturi pornind de la 2.700 lei, pentru servicii medicale complete care includ: asistenta medicala completa la nastere, servicii medicale curative pentru diferite afectiuni, imunizari pentru mama si copil, servicii hoteliere in rezerve cu 1 si 2 paturi timp de 3 zile, facilitati de rooming -in, analize de laborator pentru mama si copil.

In cadrul maternitatii, nou nascutii pot ramane cu mamele in rezerva (sistem rooming-in cu mobilier cu masa de infasat si cadita de imbaiat) sau pot sta in sectia de nou nascuti sub atenta supraveghere a personalului medical din sectia de Neonatologie. Spitalul dispune de asemenea de una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva neonatologie.

Mai multe detalii despre serviciile medicale oferite de Sanador pot fi consultate pe www.sanador.ro si la Call Center 021-9699.

Mult succes tuturor si o asteptam pe viitoarea mamica alaturi de noi!