Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
VINO SĂ TE ÎNSCRII LA MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca
Acces rapid la cele mai bune servicii medicale pentru copilul tău
pediatrie-dr-27iunie-v1
cea mai modernă formă de fizioterapie cu rezultate imediate în recuperarea medicală
banner_sanador-doctor-27_iulie-v2
ÎN PERIOADA 27.09 – 30.09. 2018 TE AȘTEPTĂM LA BABY EXPO CU PACHETE SPECIALE PENTRU NAȘTERE!
banner_sanador_gol
MEDICINĂ NUCLEARĂ EXAMEN NON INVAZIV, NEDUREROS, PROGRAMĂRI LA 021.9699 (24/24H)
banner_scintigrafie-21-aug-1

10% discount la testul Babeş Papanicolau (mediu lichid) efectuat în clinicile Sanador, în perioada 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE

Laborator_8Săptămâna Europeană a Prevenției Cancerului de Col Uterin se desfăşoară în perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2018, cu scopul de a informa și sensibiliza populația cu privire la cancerul de col uterin și modul în care acesta poate fi prevenit.

Anual, peste 4.000 de românce sunt diagnosticate cu cancer de col uterin (cancer cervical) și aproape 2.000 pierd lupta cu boala. Astfel, România se situează pe primul loc în Europa la incidența acestei malignități, cu o rată estimată a mortalității de aproape 4 ori mai mare decât media la nivelul UE.

Principala cauză a cancerului de col uterin este infecția cu virusul HPV(papilomavirusul uman).HPV este un virus foarte comun, care se transmite prin contact piele-piele sau pe cale sexuală. Există peste 150 de tipuri de HPV, însă doar 14 au legătură cu apariția cancerului de col. Dintre acestea, două tipuri de HPV (16 și 18) sunt responsabile de circa 70% din totalul cazurilor.

Simptomele cancerului de col uterin apar, de obicei, când boala se află deja în stadiu avansat, de aceea  examinarea anuală este foarte importantă. Testele de screening pot preveni până la 80% din cazurile de cancer de col uterin, iar depistat într-un stadiu precoce cancerul de col uterin poate fi tratat în totalitate.

Examenele medicale pentru screening-ul cancerului cervical sunt testul Babeş-Papanicolau (anual) și testul HPV, la recomandarea medicului. Dacă testul HPV iese pozitiv, medicul vă poate realiza investigaţii suplimentare, precum o colposcopie.

Sanador Facebook cover 2

În perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2018, beneficiaţi de un discount de 10% pentru testul Babeş Papanicolau (mediu lichid) efectuat în clinicile Sanador.

Investigațiile periodice pot fi salvatoare, așa că nu amâna și programează-te acum la medicul ginecolog pentru o examinare clinică și un test Babeș-Papanicolau, prin apel la 021 9699, Call Center disponibil NON STOP.