logo-sanador yt fb web

SPITALUL SANADOR ESTE ATESTAT CA PRIMUL
CENTRU DE EXCELENȚĂ ÎN CHEMOEMBOLIZAREA HEPATICĂ CU MICROSFERE TANDEM, DIN EUROPA CENTRALĂ
ȘI DE SUD-EST

Spitalul Sanador a devenit primul centru de excelență în chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile din Europa Centrală și de Sud-Est și al doilea din Europa, după cel din Universitatea Heidelberg, Germania.

Atestarea a fost oferită de către CeloNova BioSciences USA, compania producătoare de microsfere absorbabile TANDEM, și certifică faptul că, în Spitalul Sanador, acest tip de intervenții se efectuează la standarde internaționale.

Mai multe informații puteți găsi aici.

SPITALUL SANADOR DISPUNE DE POSIBILITĂȚI MODERNE DE DIAGNOSTICARE A LITIAZEI VEZICULARE

VĂ AȘTEPTĂM LA BABY EXPO CU CELE MAI AVANTAJOASE OFERTE PENTRU PACHETELE DE NAȘTERE

Sanador este dotat cu un instrumentar laparoscopic modern, care oferă posibilități de rezolvare minim invazivă a complicațiilor litiazei veziculare.

Mai multe informații puteți găsi aici.

Pentru a vă aduce micuții pe lume în cele mai bune condiții, vă punem la dispoziție cea mai performantă secție de neonatologie din sectorul medical privat.

Mai multe informații puteți găsi aici.

PRINTRE PARTICIPANȚII LA CEL DE-AL 54-LEA CONGRES AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE CARDIOLOGIE, DE LA SINAIA, SE NUMĂRĂ ȘI SPECIALIȘTII SANADOR

La acest Congres, care are ca temă dominantă „Cardiologia – specialitate interdisciplinară”, pe lângă medicii români, vor participa și peste 35 de invitați străini, din 20 de țări, printre care vor fi și personalități de prestigiu ale cardiologiei europene și de peste ocean.

call prog rez
Dezabonare Declaratia de Confidentialitate Termeni si conditii

Copyright © 2015 Sanador

web fb fb