logo-sanador yt fb web

PREMIERĂ NAȚIONALĂ LA SANADOR:
REPARAȚIE ORTOPEDICĂ CU CELULE STEM SUB FORMĂ DE TRANSFUZIE

La Spitalul Sanador au fost realizate, în premieră națională, 5 reparații ortopedice cu celule stem sub formă de transfuzie, de către o echipă medicală coordonată de dr. Bogdan Andrei, medic specialist ortopedie traumatologie.

Infiltrațiile cu celule STEM reprezintă cel mai performant tratament existent, la ora actuală, în ortopedie, la nivel mondial. Procedura este un tratament non-chirurgical de vindecare, folosit în foarte multe domenii, fiind renumit în ortopedie și în medicina sportivă.

Mai multe informații puteți găsi aici.

TRATAMENT DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU PIETRELE LA RINICHI

BRONHOSCOPIA SAU ENDOSCOPIA BRONŞICĂ

Prof. dr. Petrișor Geavlete, medicul care a efectuat, la Spitalul Sanador, primele operații de litiază renală cu robotul Avicenna în luna iulie 2015, a prezentat acest tip de abordare endoscopică, în cadrul unui simpozion de la Timişoara, prin realizarea unei intervenţii demonstrative.

Mai multe informații puteți găsi aici.

Bronhoscopia este o investigaţie minim invazivă în bolile plămânului, o metodă de vizualizare a interiorului arborelui respirator, traheelor şi bronhiilor, cu rol în diagnosticarea afecţiunilor respiratorii, urmărirea evoluţiei sau a tratamentului acestora, înainte şi după intervenţii de chirurgie toracică sau terapie medicală.

Mai multe informații puteți găsi aici.

DIABETUL ZAHARAT

Diabetul este o boală cunoscută încă din antichitate, tratabilă abia de la jumătatea secolului XX, de când Nicolae Paulescu a descoperit insulina.

Dintre complicațiile iatrogene ale diabetului, cea mai gravă este hipoglicemia, fie prin supradozare insulinică și/sau de sulfoniluree sau efort mai mare și aport glucidic insuficient. Este o complicație gravă, putând genera IM, AVC sau boala Altzheimer, mergând până la decerebrare.

Mai multe informații puteți găsi aici.

call prog rez
Dezabonare Declaratia de Confidentialitate Termeni si conditii

Copyright © 2015 Sanador

web fb fb