logo-sanador yt fb web

SANADOR DEVINE PRIMUL CENTRU DE EXCELENȚĂ HYPROCURE DIN ROMÂNIA

UN NOU CENTRU DE PREVENȚIE, DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT PENTRU CANCERUL DE SÂN, LA SANADOR

Dr. Bogdan Andrei, medic specialist ortopedie traumatologie a primit certificarea de "maestru" chirurg HyProCure, iar Sanador a fost atestat drept primul Centru de Excelență HyProCure din România, de către compania GraMedica, cea care a produs implantul HyProCure, folosit în peste 40.000 de proceduri ortopedice la nivel mondial.

În prezent, cel mai performant tratament pentru piciorul plat valg (platfus) este chirurgical și constă în blocarea mișcării de hiperpronatie a piciorului, de valgizare și prăbușire a arcului longitudinal medial cu ajutorul unui implant special, care se introduce la nivelul articulației talo-calcaneene, în sinus tarsi, denumit HyProCure.

Mai multe informații puteți găsi aici.

Începând cu luna octombrie a început să funcționeze, în cadrul Sanador, centrul de prevenție, diagnostic și tratament al cancerului de sân. În acest sens, vă punem la dispoziție pachete speciale pentru screeningul cancerului mamar.

În plus, practicăm puncție biopsie cu pistol pentru tumorile mamare suspecte. Rezultatul anatomopatologic și imunohistochimic este eliberat de medici specialiști în acest domeniu.

La Sanador este utilizat și aparatul Gamma Finder, de ultimă generație, în cazuri de cancer de sân incipient, pentru depistarea ganglionului santinelă. Astfel, se poate practica o intervenție chirurgicală minim invazivă și se poate evita edemul de braț, care apare uneori după mastectomie.

Mai multe informații puteți găsi aici.

VACCINAREA ANTIGRIPALĂ

Vaccinarea, în general, este o metodă de a preveni îmbolnăvirea prin introducerea, în organism, a unor antigene virale sau microbiene inactivate sau vii atenuate, care determină sistemul imun al organismului să reacționeze la un posibil contact cu acestea.

Mai multe informații puteți găsi aici.

TEMERI APĂRUTE ÎN TIMPUL SARCINII

Emoțional, femeile gravide parcurg o etapă unică în viața lor. Această unicitate este dată de starea psihică specială pe care o are gravida. Modificările neurovegetative, hormonale și metabolice, care se petrec în corpul femeilor gravide, influențează dispoziția afectivă a acestora, influențând, astfel, și evoluția fătului.

Mai multe informații puteți găsi aici.

call prog rez
Dezabonare Declaratia de Confidentialitate Termeni si conditii

Copyright © 2015 Sanador

web fb fb