logo-sanador yt fb web

ECHIPAMENTUL DE REZONANȚĂ MAGNETICĂ MAGNETOM SKYRA 3 TESLA

Echipamentul de rezonanță magnetică Magnetom Skyra 3 Tesla este cel mai inovator aparat în imagistică, la nivel mondial. Este cel mai puternic și sofisticat scanner al corpului uman creat până acum. Stabilește un nou standard de eficiență în domeniul imagistic, fiind un instrument decisiv în diagnosticarea rapidă și precisă a afecțiunilor musculo-scheletale și neurologice, a patologiei coloanei vetebrale, dar și a părților moi și a organelor interne.

Oferă pacienților o serie de beneficii precum:

  • O toleranță mai mare și chiar confort în timpul examinării, datorită deschiderii de 70 de centimetri a echipamentului. Astfel, sunt reduse sentimentul de anxietate și senzația de claustrofobie;
  • Timpul necesar examinării este considerabil redus față de toate celelalte instrumente de imagistică.

Mai multe informații puteți găsi aici.

GONARTROZA REZOLVATĂ PRIN PROTEZA TOTALĂ DE GENUNCHI

LEZIUNILE LIGAMENTELOR ÎNCRUCIȘATE LA SPORTIVII DE PERFORMANȚĂ ȘI LA SPORTIVII AMATORI

Gonartroza este o afecțiune invalidantă, cauzată de distrugerea cartilajului care acoperă zonele de susținere a greutății, de la nivelul genunchiului. Aceste suprafețe articulare se uzează degenerativ odată cu înaintarea în vârstă, cu apariția artritei reumatoide, a altor boli inflamatorii articulare sau a traumatismelor care afectează cartilajul articular.

Dacă genunchiul dvs. suferă de gonartroză avansată, atunci, activitățile zilnice, simple precum mersul, urcatul scărilor, șezutul confortabil pentru perioade mai lungi vor fi efectuate cu dificultate.

Mai multe informații puteți găsi aici.

Patologia sportivă la nivelul genunchiului se ocupă de prevenirea și tratarea afecțiunilor care pot apărea la nivelul articulației genunchiului, în urma unor accidente produse în timpul desfășurării unor activități sportive.

Leziunile la nivelul articulației genunchiului apar prin suprasolicitare (uzură), în cadrul practicării sporturilor de performanță sau în cadrul activităților fizice intensive, dar și în mod acut, în urma unei căzături sau a unei mișcări greșite.

Mai multe informații puteți găsi aici.

UN NOU PUNCT DE RECOLTARE A ANALIZELOR

Având în vedere cererea foarte mare din partea pacienților, Sanador a deschis un nou punct de recoltare a analizelor medicale de laborator în Calea Plevnei, Nr. 142, Sector 1.

Puteți beneficia inclusiv de analize gratuite în acest punct de recoltare, dacă vă prezentați la recepția noastră cu un bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, respectiv cu cardul de pacient asigurat. Analizele gratuite sunt disponibile în limita plafonului acordat de fiecare dintre casele de sănătate CASMB și OPSNAJ.

Recoltarea analizelor se face de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 16:00.

Mai multe informații puteți găsi aici.

call prog rez
Dezabonare Declaratia de Confidentialitate Termeni si conditii

Copyright © 2015 Sanador

web fb fb