MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Neurinom (schwannom), Nerv 5 (trigemen)

Mama mea în vârstă de 54 de ani, a trecut cu bine peste operația complicată: Neurinom (schwannom), Nerv 5 (trigemen). A primit o nouă șansă la viață oferită de domnul Profesor Dr. Ciurea Vlad Alexandru și echipa dânsului.

Totul a început pe 8  decembrie când, în urma unor dureri mari de cap, mama a făcut CT la cap și a descoperit că are o formațiune mare pe creier, nimeni nu se pronunța ce este, de ce natură este, îi ziceau că trebuie oprat de urgență…  a făcut și un RMN și i-a fost pus diagnostic de formațiune cu aspect chistic, de dimensiuni mari, singur tratament fiind operația…. Peste tot i-au fost excluse șansele la operația clasică, cel mai indicat fiind să aștepte până starea ei se agrava. În tot acest timp simptomele deveneu din ce în ce mai apăsătoare, iar dacă recurgeam la operație, ni se dădeau șanse minime… așa am ajuns la Sanador.

Neurinom_pe _nerv_trigemen

La Sanador am venit cu încredere la Domnul Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea, șef deparament neurochirurgrie; am fost tratați cu respect, cu profesionalism, domnul profesor ne-a explicat gravitatea cazului, complicațiile și ne-a dat speranța unei operații cu riscuri minime. Am fost tratați ca un caz de urgență, s-a efectuat un RMN de urgență la domnul doctor Virgil Ionescu, am primit rezultatele în aceeași seară și alături de domnul Profesor Ciurea, am decis să facem operația.

Operația a fos un real succes, la 1 zi distanță mama s-a trezit, imediat a și vorbit, s-a mișcat, își simțea mâinile, picoarele, făcea toate singură și cel mai important: a redevenit încrezătoare.

Este o minune! Cum se spune: “Popa se roagă, doctorul operează și Dumnezeu o salvează”, 0.2% din populație au o astfel de boală de așa gravitate.

Îi mulțumim din suflet domnului Profesor Ciurea pentru tot ce a făcut pentru mama mea, pentru profesionalismul și dedicația cu care am fost tratați, mulțumesc de asemenea întregii echipe de neurochirurgi, Doctorului Bentia Dan, doctorului Luca Husti.

La Sanador am întâlnit omeni care se ocupă nu numai de recuprarea fizică,  ci și de partea umană, te ajută să îți recapeți încrederea, să îți revii din șocul unei astfel de operații, să fii tratată la cele mai înalte standarde.

Cu stimă și respect.
Gh. Gabriela (fiica pacientei)