SANADOR îți dă întâlnire la târgul virtual e-bebe!

În perioada 23-25 aprilie 2021, SANADOR va fi prezent la târgul virtual e-bebe cu discounturi speciale la pachetele de naștere și reduceri la abonamentele medicale de pediatrie.

Vizitatorii târgului pot obține informații despre serviciile și promoțiile SANADOR prin opțiunea de CHAT disponibilă pe platforma e-bebe. În cazul în care nu reușiți să intrați în legătură cu unul dintre reprezentanții SANADOR în perioada târgului, puteți completa formularul* de mai jos cu datele dv. și veți fi contactat în perioada 26-29 aprilie 2021, în cel mai scurt timp posibil.

Reducerile acordate la evenimentul E-bebe sunt disponibile și pentru persoanele care au completat formularul de mai jos în perioada de desfășurare a târgului (23-25 aprilie).

De ce să alegi Maternitatea SANADOR?

Maternitatea SANADOR este recunoscută pentru condițiile pe care le oferă viitoarelor mămici și nou-născuților, dar și pentru echipa din care fac parte medici de renume, cu vastă experiență în activitatea de terapie intensivă neonatală, și asistente medicale specializate în neonatologie și în terapia intensivă neonatală.

Blocul de nașteri al Spitalului Clinic SANADOR este conectat cu cea mai performantă secție de terapie intensivă neonatală din sectorul medical privat, asigurând gradul de asepsie necesar. Nou-născuții pot rămâne cu mamele în rezervă (rooming-in) sau pot sta în Secția de nou-născuți, sub atenta supraveghere a personalului medical.

În plină pandemie, Maternitatea SANADOR continuă să fie un spațiu sigur pentru viitoarele mame și bebelușii lor.
Află care sunt măsurile implementate și ce ar trebui să știe femeile însărcinate aflate în căutarea unei maternități sigure și prietenoase pentru prima întâlnire cu bebelușul lor de la Dr. Emel Nuraltay, medic specialist Obstetrică-ginecologie, șefa Secției Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Clinic SANADOR.

Alege Maternitatea SANADOR și beneficiezi de:
✅ O secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală;
✅ Rezerve single sau double cu sistem rooming-in pentru nou-născuți;
✅ Medici primari și specialiști neonatologi cu experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanentă;
✅ Asistente medicale specializate în neonatologie și în terapie intensivă neonatală;
✅ Consiliere în alăptare, imediat după naștere;
✅ Compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 21 de linii de gardă (inclusiv Maternitate și Terapie Intensivă nou-născuți) și flotă proprie de ambulanțe.

Descoperă Maternitatea și Secția de Neonatologie SANADOR.

De ce să alegi un abonament medical SANADOR pentru copilul tău?

Să crești un copil poate fi uneori o provocare, mai ales când ai mulțime de întrebări și vrei să te asiguri că cel mic primește cea mai bună îngrijire pentru o dezvoltare optimă.

La SANADOR, suntem alături de tine din primele zile de viață ale copilului tău, până la vârsta majoratului, cu servicii medicale de pediatrie la cele mai înalte standarde, medici empatici și simpatici, cu vastă experiență și înaltă pregătire profesională, disponibili 24/24H, și echipamente medicale și de laborator performante.

Serviciile pot fi accesate în sistem ambulatoriu, cu programare sau în urgență, sau prin internare pe Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic SANADOR, în rezerve special dedicate.

Compartimentul de Primiri Urgențe Pediatrie are intrare separată de cea a pacienților adulți, recepție proprie, cabinete de pediatrie dotate la cele mai înalte standarde și sală de recoltare a analizelor medicale adaptată micuților pacienți. Pentru diagnosticare rapidă, medicii au acces nonstop la un laborator de tip Point-of-Care (unde pot fi procesate pe loc o serie de analize medicale), dar și o linie completă de imagistică în cadrul ambulatoriului integrat (RMN, CT, ecograf).

Abonamentele medicale de pediatrie SANADOR oferă discounturi pentru o serie de servicii medicale: consultații, analize medicale, intervenții chirurgicale pediatrice, internare, etc. și sunt personalizate în funcție de necesitățile pacienților.

Află mai mult despre Departamentul de Pediatrie SANADOR.

*Formularul de înscriere va fi disponibil aici doar în perioada de desfășurare a târgului e-bebe (23-25 aprilie 2021).

Acest material a fost creat la data de 19 aprilie 2021.

SANADOR