MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

M. Miron

Ca situaţie personală, vă relatez faptul că după ce am revenit în ţară în luna aprilie 2014, mi-am găsit mama simţindu-se rău, manifestările unei boli necunoscute fiind dintre cele mai diverse. Am decis efectuarea unor investigaţii medicale serioase. Suspectată iniţial de boala Parkinson, un medic neurolog mi-a spus că are dubii în privinţa acestui diagnostic, solicitând o tomografie computerizată. Rezultatul a fost devastator – o tumoră cerebrală de 7,5 cm. Medicul neurolog mi-a recomandat Spitalul Sanador din Bucureşti, fiind însă destul de rezervat în ceea ce privea reuşita unei eventuale operaţii.

În urmă unei consultaţii, Prof. Dr. Ciurea Alexandru a decis efectuarea operaţiei, deşi am fost informat că aceasta este deosebit de dificilă, dar cu şanse de succes, tumora fiind de natură benignă. Indicaţia operatorie era urgentă, pacienta fiind în pericol de a intra în comă oricând. În 15 aprilie, Prof. Dr. Ciurea Alexandru împreună cu o echipa de medici a efectuat operaţia extirpând toată tumora, iar pacienta s-a simţit perfect. Personal, am vorbit cu ea la doar o jumătate de ora de la intervenţia chirurgicală. A două zi putea vorbi, merge, scrie, etc…întocmai ca orice alt om sănătos. Într-adevăr a fost o minune, o reuşită prin care un om a avut şansa de a se naşte a doua oară datorită Prof. Dr. Ciurea Alexandru şi a echipei de medici de la Sanador. La două săptămâni după operaţie pacienta se simte perfect, fiind sub observaţia Prof Dr. Ciurea Alexandru. Condiţiile Spitalului Sanador sunt dintre cele mai bune: este foarte curat, este dotat cu tehnologie de ultima oră, iar personalul medical este calificat şi amabil. Vreau să subliniez faptul că nu am dat nimănui şpagă acolo şi nimeni nu mi-a pretins aşa ceva. Şi-au făcut datoria exemplar.

Pe această cale, cu mult respect, vreau să aduc mulţumiri atât Prof. Dr. Ciurea Alexandru cât şi întregii echipe medicale de la Sanador.

M. Miron.