Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Sanador. Locul în care oamenii investesc enorm din viața lor
banner_sanador_v5-gol

M. Miron

Ca situaţie personală, vă relatez faptul că după ce am revenit în ţară în luna aprilie 2014, mi-am găsit mama simţindu-se rău, manifestările unei boli necunoscute fiind dintre cele mai diverse. Am decis efectuarea unor investigaţii medicale serioase. Suspectată iniţial de boala Parkinson, un medic neurolog mi-a spus că are dubii în privinţa acestui diagnostic, solicitând o tomografie computerizată. Rezultatul a fost devastator – o tumoră cerebrală de 7,5 cm. Medicul neurolog mi-a recomandat Spitalul Sanador din Bucureşti, fiind însă destul de rezervat în ceea ce privea reuşita unei eventuale operaţii.

În urmă unei consultaţii, Prof. Dr. Ciurea Alexandru a decis efectuarea operaţiei, deşi am fost informat că aceasta este deosebit de dificilă, dar cu şanse de succes, tumora fiind de natură benignă. Indicaţia operatorie era urgentă, pacienta fiind în pericol de a intra în comă oricând. În 15 aprilie, Prof. Dr. Ciurea Alexandru împreună cu o echipa de medici a efectuat operaţia extirpând toată tumora, iar pacienta s-a simţit perfect. Personal, am vorbit cu ea la doar o jumătate de ora de la intervenţia chirurgicală. A două zi putea vorbi, merge, scrie, etc…întocmai ca orice alt om sănătos. Într-adevăr a fost o minune, o reuşită prin care un om a avut şansa de a se naşte a doua oară datorită Prof. Dr. Ciurea Alexandru şi a echipei de medici de la Sanador. La două săptămâni după operaţie pacienta se simte perfect, fiind sub observaţia Prof Dr. Ciurea Alexandru. Condiţiile Spitalului Sanador sunt dintre cele mai bune: este foarte curat, este dotat cu tehnologie de ultima oră, iar personalul medical este calificat şi amabil. Vreau să subliniez faptul că nu am dat nimănui şpagă acolo şi nimeni nu mi-a pretins aşa ceva. Şi-au făcut datoria exemplar.

Pe această cale, cu mult respect, vreau să aduc mulţumiri atât Prof. Dr. Ciurea Alexandru cât şi întregii echipe medicale de la Sanador.

M. Miron.