MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Mihaela Ceaușescu

praeviaSarcină dificilă, cu placentă praevia

“Nu îmi plac spitalele și nici medicii, care îmi par mai mult roboți care aplică mecanic niște proceduri, decât oameni cu inimă de oameni. Eram însărcinată în 35 de săptămâni, cu al treilea copil, o sarcină dificilă, cu placentă praevia și sângerări frecvente, pe care reușisem să le țin sub control astfel încât să nu îmi pună viața în pericol. În noaptea zilei de 20 ianuarie 2017, la 3 dimineața, sângerarea a pornit din senin cu o amploare pe care nu am mai văzut-o niciodată; în decurs de mai puțin de 5 minute eram plină de sânge, sânge peste tot, haine, încălțăminte, până și mocheta din holul casei se îmbibase cu sânge. Soțul a sunat la ambulanța Sanador și la medicul meu ginecolog, dna dr. Oana Moise.

Am fost transportată de urgență la spital. Pe drum soțul mă asigura că dna. doctor a ajuns deja și că e pregătită în sala de operații. Am fost dusă pe brancart din ambulanță, în lift și apoi direct în blocul operator. În holul blocului operator asistentele mi-au scos rapid ghetele pline de sânge, mi-au tăiat hainele purpurii și am intrat în sală. Nu am văzut niciodată o așa mobilizare. Sala era plină de medici și asistente, toți îmbrăcați pentru operație, cu măștile pe față.

Da! Îngerii poartă măști sterile!

Nu știu câți erau și nu îmi mai amintesc fețele tuturor, dar erau mulți și mi-au dat încredere că totul va fi bine. Doctorul anestezist Grigorescu, extrem de calm și cald mi-a explicat ce urma să se întâmple: anestezie generală. Deși foarte gravă situația, toți, dar absolut toți cei prezenți în sală au fost extrem de calmi și mi-au transmis încredere, m-au încurajat că totul va fi bine.

Ultimele cuvinte pe care le-am auzit înainte de anestezie au fost ale doctorului Grigorescu, calm și cu încredere, de parcă mi-ar fi vorbit cel mai bun prieten: “acum dormi Mihaela! Doamne ajută să te trezești bine!”

Și parcă a trecut o secundă. După care l-am auzit pe soțul meu care îmi spunea plângând de fericire: “Ești bine, copilul e bine!” Secunda aceea au fost în realitate aproape 5 ore de operație, în care toți cei implicați au dat tot ce aveau mai bun din ei pentru salvarea noastră. Și toți și-au dorit din inimă să fim bine, s-au rugat pentru viața noastră.

La ATI am stat apoi 4 zile. Toată lumea mă cunoștea. Toți mă îmbrățișau și mulțumeau lui Dumnezeu că sunt bine. La început nu înțelegeam de ce niște străini, și mai mult decât atât, medici și asistente, despre care eu aveam impresia generală că sunt insensibili la suferința umană, vin să mă îmbrățișeze și sunt fericiți să mă vadă în viață.

Apoi mi-au povestit că am făcut stop cardiac pe masa de operații, dar Slavă Domnului m-au adus înapoi, că micuțul meu nu respira și era aproape negru când l-au scos, dar că în final totul a fost bine. Vă mulțumesc din inimă că astăzi, cu fiul meu alături, sunt în măsură să vă mulțumesc!

Aveți o echipă medicală de excepție, cu o pregătire profesională exceptioanală: toți, dar absolut toți medicii și asistentele care ne-au îngrijit au dat dovadă de cunoștințe de specialitate la cel mai înalt nivel, de experiență, dar și de umanitate, unul dintre aspectele esențiale ale recuperării pacientului.

Mulțumesc din inimă tuturor celor prezenți în blocul operator în acea noapte, dnei. dr. ginecolog Oana Moise care a coordonat totul exemplar, doctorului anestezist Grigorescu, doctorului neonatolog Dumitrescu, asistentelor, personalului ATI, moașelor, brancardierilor și celor de la ambulanță și tuturor celor pe care am uitat să îi menționez, dar care au contribuit la nașterea unei minuni.

Nu îmi va ajunge restul vieții ca să mulțumesc lui Dumnezeu că v-a scos în calea mea în acea noapte.

Și da, îmi voi îndemna pe toți cei 3 copii, că indiferent de profesia pe care o vor alege, să dea tot ce au mai bun din ei pentru o pregătire profesională de excepție, fără să uite însă vreo secundă că sunt oameni în slujba oamenilor, așa ca medicii de la Sanador!

Mihaela Ceaușescu”.