MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Ma numesc G.D. si sunt din Bucuresti.

Stimate Domnule doctor Buliga Teodor,

 

Ma numesc G.D. si sunt din Bucuresti.

Am venit la dvs.la Sanador pentru consultatie pe data de 15.02.2017 in urma efectuarii unei ecografii abdominale care a evidentiat printre altele prezenta mai multor calculi biliari cu diametre cuprinse intre 30 mm si 11 mm, pe fondul intolerantei la alimentare hiperlipidice, avand episodic varsaturi post alimentare, balonare, gust amar matinal.

In urma consultului deosebit de minutios si metodic efectuat de catre dvs., s-a evidentiat diagnosticul LITIAZA VEZICULARA SIMTOMATICA, HERNIE OMBILICALA PARTIAL REDUCTIBILA, HERNIE INGHINALA STINGA REDUCTIBILA, in OBS.HGTH cu recomandarea de colecistectomie laparoscopica in regim programat si cu efectuarea curei herniei ombilicale cu plasa tip umbrela.

In dimineata zilei de 28.02.2017 m-am internat la Spitalul Sanador, in aceeasi zi fiind operat; la solicitarea mea s-a efectuat cura herniei ombilicale in acelasi timp cu colecistectomia.

Interventia  s-a efectuat cu deplin succes, post operator nu am avut nici un fel de dureri, in cursul aceleiasi dupa amieze putand-ma ridica singur din pat pentru a ma deplasa la baie.

Datorita operatiei impecabil facute de catre dvs., a tratamentului adecvat efectuat in urma acesteia, ca si a reactiei favorabile a organismului meu, a doua zi (respectiv in dupa amiaza zilei de 01.03.2017) am fost externat.

Acum, dupa citeva zile de la interventie, ma simt foarte bine, ma deplasez normal, sunt fericit ca totul s-a desfasurat perfect, fiind uimit cat de usor a fost totul, eu fiind o persoana fricoasa, care s-a temut mult inainte de operatie.

Domlule doctor, avind in vedere modul in care am fost consultat si operat de catre dvs., cu deosebit profesionalism, manifestind deosebite calitati umane, insuflandu-mi incredere, va multumesc din suflet. De asemenea, multumesc intregii echipe  care a conlucrat la efectuarea interventiei, odata cu omagiile mele aduse doamnei doctor anestezist.

Multumesc Spitalului Sanador pentru serviciile medicale ireprosabile oferite, pentru conditiile civilizate de cazare, ca si pentru igiena si ordinea desavarsita .

Va rog inca odata domnule doctor Buliga Teodor sa primiti intreaga mea recunostinta si gratitudine pentru uriasul bine pe care mi l-ati facut, urandu-va la randul meu multa sanatate si fericire personala, astfel incat sa puteti face bine la cat mai multi oameni aflati in suferinta. Cu respect, D.G.