Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2

Luminita Galasiu

Numele meu este Luminita Galasiu si am fost internata la Spitalul SANADOR cu diagnosticul  Proces expansiv interemisferic – meningiom – cu indicatie operatorie.

In urma consultului D-lui. Prof. Dr. V. Ciurea, mi-a fost recomandata interventie neurochirurgicala care a fost efectuata la data de 3.02.2014 de catre o echipa completa de neurochirurgie si neuroanestezie de la Spitalul Sanador.

Aceasta interventie chirurgicala foarte dificila a fost incununata de succes datorita competentei echipei de medici specialisti compusa din Dr.Munteanu Valentin , Dr.Diaconu Nicoleta si Dr. Anestezist Rosca Veronica, coordonata in mod exceptional de catre D-l.Prof.Dr.V.Ciurea.

Am fost externata la data de 11.02.2014 cu diagnosticul “Proces expansiv intracranian frontal paramedian sting interemisferic (meningiom) operat“.

Ulterior externarii, D-l. Prof. Dr. V. Ciurea mi-a recomandat un tratament post operator . Pe linga profesionalism am fost primita de Dl.Profesor de cite ori a fost nevoie, care lucreaza de la 7 dimineata pina seara, inclusiv simbata si duminica. Este un medic extraordinar pe care il recomand cu incredere, un chirurg de exceptie si mai ales un OM deosebit. Ii multumesc din suflet si ii sint recunoscatoare pentru tot ce a facut ca eu acum sa ma simt bine si sa duc o viata normala.

Deasemenea, aduc multumiri intregului personal medical si nu numai, pentru modul in care am fost tratata pe toata perioada internarii in spitalul SANADOR.

Apreciez in mod deosebit conditiile si serviciile oferite de acest spital.

 

Cu multumiri

Luminita Galasiu