MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1

Luminita Galasiu

Numele meu este Luminita Galasiu si am fost internata la Spitalul SANADOR cu diagnosticul  Proces expansiv interemisferic – meningiom – cu indicatie operatorie.

In urma consultului D-lui. Prof. Dr. V. Ciurea, mi-a fost recomandata interventie neurochirurgicala care a fost efectuata la data de 3.02.2014 de catre o echipa completa de neurochirurgie si neuroanestezie de la Spitalul Sanador.

Aceasta interventie chirurgicala foarte dificila a fost incununata de succes datorita competentei echipei de medici specialisti compusa din Dr.Munteanu Valentin , Dr.Diaconu Nicoleta si Dr. Anestezist Rosca Veronica, coordonata in mod exceptional de catre D-l.Prof.Dr.V.Ciurea.

Am fost externata la data de 11.02.2014 cu diagnosticul “Proces expansiv intracranian frontal paramedian sting interemisferic (meningiom) operat“.

Ulterior externarii, D-l. Prof. Dr. V. Ciurea mi-a recomandat un tratament post operator . Pe linga profesionalism am fost primita de Dl.Profesor de cite ori a fost nevoie, care lucreaza de la 7 dimineata pina seara, inclusiv simbata si duminica. Este un medic extraordinar pe care il recomand cu incredere, un chirurg de exceptie si mai ales un OM deosebit. Ii multumesc din suflet si ii sint recunoscatoare pentru tot ce a facut ca eu acum sa ma simt bine si sa duc o viata normala.

Deasemenea, aduc multumiri intregului personal medical si nu numai, pentru modul in care am fost tratata pe toata perioada internarii in spitalul SANADOR.

Apreciez in mod deosebit conditiile si serviciile oferite de acest spital.

 

Cu multumiri

Luminita Galasiu