MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Centrul Oncologic Sanador

Despre

Centrul Oncologic Sanador oferă pacienților cele mai moderne și inovatoare metode de diagnostic și tratament al cancerului. O echipă multidisciplinară, alcătuită din medici cu experiență internațională, analizează individual fiecare caz în cadrul unei Comisii Oncologice Multidisciplinare (Tumor Board) pentru a oferi pacienților soluții medicale personalizate care să asigure cel mai bun rezultat posibil pe termen cât mai lung.

De ce NOI?

Numărul pacienților oncologici este în continuă creștere, în următorii 17 ani fiind preconizată o creștere cu 70%1 a pacienților care primesc acest tip de diagnostic. În același timp, cercetătorii în medicină avansează în identificarea unor metode inovatoare de tratament astfel încât un număr cât mai mare al pacienților care primesc acest diagnostic în stadii incipiente,  cât și în cele avansate de boală, să își continue viața în condiții normale, sub monitorizarea periodică a specialiștilor.

La Centrul Oncologic Sanador asigurăm pacienților oncologici cea mai mare diversitate de servicii în domeniul tratării cancerului, cele mai performante echipamente și cele mai noi metode de tratament realizate de medici cu o bogată experiență internațională.

Servicii Medicale

Medici

Tehnologie Medicala

Tehnologia de radioterapie Varian Truebeam și TrueBeam STX High Definition

1Rolul radioterapiei, care se folosește la mai mult de 50% din bolnavii oncologici, este de a controla creșterea tumorii, limitând în același tip efectele adverse asupra țesuturilor sănătoase din imediata vecinătate. Utilizată ca și tratament curativ, independent sau în corelație cu intervențiile chirurgicale și tratamente sistemice oncologice, radioterapia este extrem de eficientă în eradicarea anumitor tipuri de cancer. Radioterapia utilizează iradiere cu raze X și/sau electroni de înaltă energie pentru a distruge celulele canceroase în cadrul unor tumori la sân, prostată, cap și gât, plămani și alte organe unde radioterapia este indicată. Avansul tehnologic realizat în ultimele 2 decenii în radioterapie a determinat o îmbunătătire extraordinară a acestui tip de tratament prin tehnologii de tip IMRT (Intensity Modulated Radiotherapy), IGRT (Image Guided Radiotherapy), VMAT (Volumetric Arc Therapy) și SBRT (Stereotactic Body Radiotherapy), SRS (Stereotactic Radiosurgery), RPM (Real-Time Position Management), incluse în cadrul acceleratoarelor Varian Truebeam de ultimă generație disponibile în cadrul Centrului Oncologic Sanador.   2 3

Tehnologia SPECT CT – (Single Photon Emission Tomography)

Tomografie cu emisie de fotoni individuali
Scintigrafia reprezintă o metodă de imagistică specifică medicinei nucleare, care permite diagnosticarea unei game complexe de afecțiuni specifice sistemului osos sau organelor, din punct de vedere structural sau funcțional. Informațiile obținute prin examinarea scintigrafică sunt mult mai complexe decât cele rezultate în urma altor investigații imagistice. Examinările sunt sigure, neinvazive și nedureroase pentru pacient. Echipamentul utilizat pentru efectuarea – Symbia Intevo Bold, reprezintă un scanner ultra-performant, care detectează radiația emisă de un organ sau țesut în urma administrării unei substanțe care conține un izotop radioactiv (TRASOR). Aceasta are o afinitate specifică zonei care se dorește a fi examinată. Doză de radiații emisă este foarte mică, iar cantitatea de radioelement injectata este minimă, adaptată pacientului și cu o durată scurtă de radioactivitate.
1

Tehnologia pentru brahiterapie HDR  GammaMedPlus iX

Tx_Delivery_Brachy_Gammamed_002_960x500Brahiterapia (radioterapie internă) se practică în general în stadiile incipiente ale cancerului sau în cazul tumorilor avansate local, fără metastaze. Poate fi aplicată în tratarea mai multor tipuri de tumori, printre care: cancerele ginecologice, cancerul de prostată, cancerul de sân, cancerul pulmonar, sarcoame, cancere ORL, tumori rectale. Brahiterapia este deosebit de eficientă în afecțiuni care, tratate chirurgical, lasă sechele mutilante pacientului (cancer penian, cancer labial, cancer de mucoasă bucală, cancer de canal anal). Centrul Oncologic Sanador este dotat cu echipament pentru brahiterapie model GammaMed Plus iX, care oferă medicului cât și pacientului siguranță, precizie și flexibilitate. GammaMedplus TM iX HDR deține un soft care îmbunătăteste experiența brahiterapeutică, furnizând doza de radiații cu debit mare (HDR). GammaMedPlus TM iX reprezintă ultima generație dintr-o linie fiabilă și performantă de echipamente de afterloading.   Tx_Delivery_Brachy_Gammamed_001_960x500 GammaMedPlus - no background

Tehnologia de scanare Philips CT Big Bore

1Philips CT Big Bore este primul Computer Tomograf (CT) din lume specializat în radioterapie. Acest simulator CT oferă o acuratețe a scanării prin poziționarea pacientului (deschidere pană la 85 cm), performantă imagistică și optimizarea procesului. Philips CT Big Bore include 2 tehnologii de ultimă generație care contribuie la creșterea calitătii imaginii: iDose4 și O-MAR care reduc artefactele provocate de implanturi ortopedice și cresc rezoluția spatială la doze de iradiere mici. 2 3

Contact

Programări Call Center: (021).9699 (NON STOP)
Telefon Serviciul Urgențe – Ambulanță: (021).9699 (NON STOP)
Pentru apelurile internaționale se formează: 004.021-9699.0000 (NON STOP)

Localizare pe harta :

 

Adresa: Str. Sevastopol Nr. 5, Sector 1, București
Coordonate GPS: 44.450005, 26.084291

Mijloace de transport:

Metrou: Liniile M1, M2 – Stația Piața Victoriei
RATB: 20,24,34,42,45,131,182,300,301,381,783.

Formular de contact :

Vă rugăm să folosiți formularul de mai jos pentru a contacta echipa Centrului Oncologic Sanador sau pentru a ne trimite întrebări, comentarii, sugestii.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile

Am citit si sunt de acord cu Politica de Prelucrare Date Personale