Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
TE AŞTEPTĂM LA BABY EXPO 2018 26 - 29 APRILIE 2018 SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI
banner_sanador_gol

Ion „Bombardierul” Pascu îşi recapătă mobilitatea la Spitalul Sanador

sportivul„Numele meu este Ion Pascu şi sunt sportiv profesionist în luptele de contact (MMA – Arte Marţiale Mixte). Am avut neşansa de a suferi o accidentare gravă, o ruptură de ligament încrucişat anterior, în luna februarie a acestui an. Dorinţa mea cea mai mare a fost să pot practica în continuare sport de performanţă şi, astfel, să reuşesc să ajung unde mi-am propus, adică să fiu cel mai bun şi să îmi câştig existenţa din asta.

 Acest lucru nu ar fi fost, însă, posibil fără o operaţie de reconstrucţie a ligamentului. Am avut norocul să-l cunosc pe dl. Dr. Bogdan Ioan Andrei, chirurg ortoped la Spitalul Sanador, care mi-a înţeles situaţia şi mi-a îndrumat paşii către o recuperare completă, atât fizică, cât şi psihică.
Astfel, în data de 5 aprilie, am suferit o intervenţie chirurgicală de succes, în urma căreia dl. Dr. Bogdan Ioan Andrei mi-a recomandat drept specialişti în recuperare (kinetoterapeuţi) echipa extrem de bine echilibrată formată din dna. Iatan Alina Georgiana si dl. Voica Alin.
Şi aşa a început lupta mea; nu mă plang, dar nici măcar la antrenamentele mele dure nu îmi era atât de greu ca la recuperare. După  o lună, însă, mi-a revenit complet mobilitatea, iar după 2 – 3 luni puteam deja să fac exerciţii extrem de solicitante, pe care mulţi nu ar reuşi să le facă nici în cele mai bune condiţii de sănătate. Între timp, îmi reluasem şi antrenamentele la sală, dar cu unele restricţii.
După 4 luni, îmi simt piciorul foarte stabil şi nu mai simt niciun disconfort la genunchi. La antrenamente pot chiar să fac tot ceea ce făceam şi înainte de accidentare.

Concluzia este că am trecut printr-o perioadă foarte grea, dar pentru că am avut norocul de a lucra cu nişte oameni profesionişti, am reuşit să mă refac perfect, pentru a-mi continua viaţa sportivă.

Mulţumesc din suflet întregii echipe de la Spitalul Sanador care s-a implicat în recuperarea mea.”