MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Ion „Bombardierul” Pascu îşi recapătă mobilitatea la Spitalul Sanador

sportivul„Numele meu este Ion Pascu şi sunt sportiv profesionist în luptele de contact (MMA – Arte Marţiale Mixte). Am avut neşansa de a suferi o accidentare gravă, o ruptură de ligament încrucişat anterior, în luna februarie a acestui an. Dorinţa mea cea mai mare a fost să pot practica în continuare sport de performanţă şi, astfel, să reuşesc să ajung unde mi-am propus, adică să fiu cel mai bun şi să îmi câştig existenţa din asta.

 Acest lucru nu ar fi fost, însă, posibil fără o operaţie de reconstrucţie a ligamentului. Am avut norocul să-l cunosc pe dl. Dr. Bogdan Ioan Andrei, chirurg ortoped la Spitalul Sanador, care mi-a înţeles situaţia şi mi-a îndrumat paşii către o recuperare completă, atât fizică, cât şi psihică.
Astfel, în data de 5 aprilie, am suferit o intervenţie chirurgicală de succes, în urma căreia dl. Dr. Bogdan Ioan Andrei mi-a recomandat drept specialişti în recuperare (kinetoterapeuţi) echipa extrem de bine echilibrată formată din dna. Iatan Alina Georgiana si dl. Voica Alin.
Şi aşa a început lupta mea; nu mă plang, dar nici măcar la antrenamentele mele dure nu îmi era atât de greu ca la recuperare. După  o lună, însă, mi-a revenit complet mobilitatea, iar după 2 – 3 luni puteam deja să fac exerciţii extrem de solicitante, pe care mulţi nu ar reuşi să le facă nici în cele mai bune condiţii de sănătate. Între timp, îmi reluasem şi antrenamentele la sală, dar cu unele restricţii.
După 4 luni, îmi simt piciorul foarte stabil şi nu mai simt niciun disconfort la genunchi. La antrenamente pot chiar să fac tot ceea ce făceam şi înainte de accidentare.

Concluzia este că am trecut printr-o perioadă foarte grea, dar pentru că am avut norocul de a lucra cu nişte oameni profesionişti, am reuşit să mă refac perfect, pentru a-mi continua viaţa sportivă.

Mulţumesc din suflet întregii echipe de la Spitalul Sanador care s-a implicat în recuperarea mea.”