MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Intervenție dificilă pentru fractură de coloană – realizată la spitalul Sanador

Odată ajuns în sala de operații, fiecare pacient știe că este nevoit să își pună toată încrederea în medic, iar acesta, la rândul lui, știe că trebuie să facă tot ce îi stă în putință, pentru a-l ajuta.

Medicii de la Spitalul Sanador se întâlnesc zilnic cu cazuri foarte grave. Pentru unii pacienți, așa cum a fost cazul doamnei Rusu Iuliana, în vârstă de 82 de ani, o căzătura minoră poate deveni extrem de periculoasă. Diagnosticată cu osteoporoză foarte avansată, ea a suferit o căzătură ce i-a produs o fractură cu tasare în zona T10, instabilitate marcată a coloanei la joncțiune toraco-lombară, cu cifoză și prăbușirea coloanei la acest nivel. Doctorul Dan Benția a efectuat o operație laborioasă de stabilizare a coloanei, cu două tije metalice din titan și opt șuruburi în vertebre, două nivele deasupra fracturii, două nivele sub fractură.

Deși la doar o zi după operația suferită, pacienta și-a recăpătat mobilitatea, la trei zile după intervenție, echipa de medici de la siptalul Sanador a fost pusă în fața unei noi probleme: apariția unui tromb-embolism pulmonar drept. Ajutorul oferit de echipa de medici cardiologi și tratamentul anticoagulant au rezolvat însă și acestă problemă. Astfel, după 14 zile de la intervenție, doamna Rusu Iuliana a revenit pentru controlul de rutină, i-au fost scoase firele, iar evoluția ei este una foarte bună: se deplasează singură, fără dureri și se poate îngriji singură. Cuvintele doamnei Rusu ne aduc bucurie și reprezintă motivul pentru care fiecare medic dovedește în fiecare zi pasiunea sa pentru meserie:

“După ce am căzut în casă și am făcut o fractură de coloană T10, am venit la spitalul Sanador, pentru a fi operată de dr. Benția Dan. După o intervenție grea penru dl. doctor, de lungă durată, dar care a reușit în totalitate, am fost îngrijită în spitalul Sanador, în secția de neurochirurgie. Am avut parte de experiența și răbdarea domnului doctor, care, ajutat de echipa sa, m-a ajutat să mă simt mai bine. Mulțumesc pentru grija acordată.”

Untitled