MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Iacob Muntean

Buna ziua,

Numele meu este Muntean Iacob si in luna iulie a acestui an am fost pacient al spitalului Sanador. Rindurile de mai jos nu se vor a fi o reclama, ci doar o informare, un ajutor pentru cei care se pot afla la un moment dat in situatia mea si trebuie sa ia o decizie.

In luna iunie, dupa diverse investigatii medicale, am fost diagnosticat cu meningiom intradural/extramedular C7-T1 postero-lateral dreapta compresiv cu indicatie de operare. Prima intrebare pe care mi-am pus-o a fost unde ma voi opera. Cunoscand starea spitalelor de stat din Romania, am decis sa caut un spital privat.Dupa citeva cautari pe internet, am ales spitalul Sanador. Trebuie sa recunosc faptul ca alegerea am facut-o datorita prezentei in fruntea sectiei de Neurochirurgie a domnului Prof. Dr. A. V. Ciurea.

In prima zi de la internare a urmat efectuarea bateriei complete de analize, iar in a doua zi a avut loc operatia sub microscop operator, efectuata de echipa completa de neurochirurgie si neuroanestezie a spitalului Sanador, in frunte cu Prof. Dr.A.V. Ciurea.Multumita lui Dumnezeu si experientei acestui colectiv minunat de specialisti, operatia, care a durat aproximativ 3 ore, a fost un succes. Dupa aceasta am avut o perioada de spitalizare de sase zile, in care am urmat un program de antibioterapie, si pe parcursul careiaam remarcat conditiile deosebite de spitalizare, interesul, grija si profesionalismul de care a dat dovada intregul personal medical cu care am luat contact. Acest lucru a fost deosebit de important atit pentru mine, cit si pentru membrii familiei mele, ne-a dat curaj si putere sa trecem cu bine peste aceasta mare incercare din viata mea. Am remarcat,de asemenea, conditiile de igiena din spital si faptul ca medicatia mi-a fost administrata la timp, fara a fi nevoie sa-mi cumpar absolut nici un medicament.Toate persoanele cu care am luat contact in aceasta perioada, de la infirmiere, asistente medicale si medici etc., au avut un comportament ireprosabil. Nu s-a pus niciodata problema ,,stimularii” acestora pentru a-si face datoria.

De aceea, le multumesc tuturor pentru ca acum sunt pe picioarele mele si am inceput chiar sa merg la munca. Multumiri speciale domnului profesor Ciurea, domnului doctor Florin Luca -Husti si celorlalti membrii ai echipei de neurochirurgie si neuroanestezie care au efectuat interventia chirurgicala.

 

Cu stima,

M.I.