Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
TE AŞTEPTĂM LA BABY EXPO 2018 26 - 29 APRILIE 2018 SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI
banner_sanador_gol

Hernii cervicale rezolvate prin abord cervical antero-lateral

UntitledDoamna Aurelia M. în vârstă de 40 ani, s-a internat la Spitalul SANADOR, motivul fiind durerile cervicale foarte mari, lipsa mobilității gâtului, durerile foarte mari la mâna dreaptă și pareza pe această mână.

RMN-ul cervical efectuat a relevat prezența a două hernii cervicale foarte voluminoase, atât în zona C5-C6, cât și la C6-C7. Cele două discuri au fost disecate și ablate în totalitate, iar în locul lor au fost introduse două implanturi de tip cage în zona C5-C6 și C6-C7, ce vor asigura fuziunea la cele două nivele, după ablația celor două discuri. Aceste cage-uri sunt formate dintr-un material plastic special, denumit Peek, care conține ghidaje metalice pentru Rx și RMN.

În urma acestei intervenții dificile, semnele sunt foarte puțin vizibile, pacienta se simte bine, iar durerile au dispărut, precum și pareza de la mâna dreaptă.

“Am suferit două hernii de disc cervicale și am fost tratată și operată de dl. Dr. Dan Benția cu o deosebită atenție și profesionalism. La operație mi-au fost instalate două dispozitive în regiunea celor două hernii. Operația a decurs foarte bine din punctul meu de vedere, nu am avut niciun fel de durere și mă simt foarte bine în prezent. Doamna de la preoperator, domnul doctor anestezist și dl Dr. Dan Benția mi-au onferit o deplină încredere că toate procedurile vor fi efectuate așa cum trebuie, așa că nu am avut temeri.”