Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
TE AŞTEPTĂM LA BABY EXPO 2018 26 - 29 APRILIE 2018 SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI
banner_sanador_gol

Georgica Gatu

Ma numesc Georgica Gatu, am varsta de 53 ani si pot spune ca am numai cuvinte de lauda la adresa Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Dansul este un om in adevaratul sens al cuvantului, cu moralitate cum rar intalnesti, cu un suflet mare si un caracter desavarsit. Am avut marele noroc sa se implice in cazul meu, eu suferind de o boala destul de grava si rara la noi – stenoza de canal cervical, avand multiple hernii de disc cervical, toracal si lombar. Timp de un an de zile am mers la diversi specialisti in mai multe spitale de stat dar si particulare, cu multiple examene RMN si nimeni nu a observat stenoza.

Domnul profesor Ciurea a fost singurul specialist care a depistat-o dupa simptomele mele si examen RMN la SANADOR. Am fost operata la spitalul privat SANADOR de catre echipa domnului profesor Ciurea, oameni profesionisti si sufletisti, carora le multumesc din suflet pentru ca acum este totul bine.

La varsta mea, 53 de ani, riscurile erau destul de mare de a ramane paralizata de la gat in jos, insa domnul profesor Ciurea m-a impresionat si m-a incurajat inca din prima clipa in care l-am cunoscut. Privirea, vorba, modestia si strangerea de mana m-au facut sa fiu increzatoare in reusita.

Citisem multe despre reusitele dumnealui, si cu tot curajul si toata increderea mi-am lasat viata in mainile lui.

In spital, sectia Neurochirurgie este condusa de domnul profesor Ciurea; am fost tratata cu multa atentie si respect, totul a decurs normal dupa operatie, fara sa fie nevoie de niciun fel de recuperare neurologica.

Astazi, la trei luni dupa interventia chirurgicala pe maduva spinarii, sunt un om normal.

Nu am cunoscut pana acum un medic dedicat meseriei si oamenilor bolnavi precum domnia sa.

Pentru mine, si sunt sigura ca nu sunt singura, este unic. Ii doresc multa sanatate, viata lunga si cat mai multe reusite! Este un exemplu de doctor si om, cum rar intalnesti in spitalele din tara noastra.

Va multumesc din inima, domnule profesor si va doresc tot binele din lume, pe care dumneavoastra cu mainile de aur pe care le aveti, l-ati dat pe parcursul anilor miilor de oameni bolnavi!

Recomand celor care au probleme neuro-chirurgicale sa apeleze cu incredere la domnul doctor profesor universitar Ciurea Vlad Alexandru