MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Georgica Gatu

Ma numesc Georgica Gatu, am varsta de 53 ani si pot spune ca am numai cuvinte de lauda la adresa Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Dansul este un om in adevaratul sens al cuvantului, cu moralitate cum rar intalnesti, cu un suflet mare si un caracter desavarsit. Am avut marele noroc sa se implice in cazul meu, eu suferind de o boala destul de grava si rara la noi – stenoza de canal cervical, avand multiple hernii de disc cervical, toracal si lombar. Timp de un an de zile am mers la diversi specialisti in mai multe spitale de stat dar si particulare, cu multiple examene RMN si nimeni nu a observat stenoza.

Domnul profesor Ciurea a fost singurul specialist care a depistat-o dupa simptomele mele si examen RMN la SANADOR. Am fost operata la spitalul privat SANADOR de catre echipa domnului profesor Ciurea, oameni profesionisti si sufletisti, carora le multumesc din suflet pentru ca acum este totul bine.

La varsta mea, 53 de ani, riscurile erau destul de mare de a ramane paralizata de la gat in jos, insa domnul profesor Ciurea m-a impresionat si m-a incurajat inca din prima clipa in care l-am cunoscut. Privirea, vorba, modestia si strangerea de mana m-au facut sa fiu increzatoare in reusita.

Citisem multe despre reusitele dumnealui, si cu tot curajul si toata increderea mi-am lasat viata in mainile lui.

In spital, sectia Neurochirurgie este condusa de domnul profesor Ciurea; am fost tratata cu multa atentie si respect, totul a decurs normal dupa operatie, fara sa fie nevoie de niciun fel de recuperare neurologica.

Astazi, la trei luni dupa interventia chirurgicala pe maduva spinarii, sunt un om normal.

Nu am cunoscut pana acum un medic dedicat meseriei si oamenilor bolnavi precum domnia sa.

Pentru mine, si sunt sigura ca nu sunt singura, este unic. Ii doresc multa sanatate, viata lunga si cat mai multe reusite! Este un exemplu de doctor si om, cum rar intalnesti in spitalele din tara noastra.

Va multumesc din inima, domnule profesor si va doresc tot binele din lume, pe care dumneavoastra cu mainile de aur pe care le aveti, l-ati dat pe parcursul anilor miilor de oameni bolnavi!

Recomand celor care au probleme neuro-chirurgicale sa apeleze cu incredere la domnul doctor profesor universitar Ciurea Vlad Alexandru