Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
TE AŞTEPTĂM LA BABY EXPO 2018 26 - 29 APRILIE 2018 SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI
banner_sanador_gol

Gabriela Dan

Buna ziua, Numele meu este Gabriela Dan si as vrea prin aceste cuvinte sa multumesc intregii echipe de neonatologiea spitalului SANADOR, condusa de dna Dr. Cornelia Preda.

Pe data de 25 noiembrie 2014, la doar 28 de saptamani de sarcina, in urma unei decolari de placenta, a venit pe lume baietelul nostru, Pietro. Fiind nascut extrem de prematur, cantarind 1 kg 200, a ajuns in terapieintensiva sub coordonareaunui doctor deosebit, dr. Cornelia Preda, medic neonatolog, sefa sectiei de Neonatologiesi a unei intregi echipe de asistente, niste oameni asa cum eu personal rar am intalnit.

Primele saptamani au fost extrem de grele, prematuritatea aducand cu ea multe riscuri, insa datorita acesteie chipe extraordinare si a doctorilor sectiei de Neonatologie a spitalului, am depasit pas cu pas fiecare obstacol. Am fost mereu consiliati, intelesi,ascultati, am fost lasati sa ne vedem baietelul, chiar daca era extrem de mic si firav, ni s-a raspuns mereu la intrebari, iar dupa aproape 2 luni de spitalizare am ajuns acasa.

Am vrea pe aceasta cale sa multumim enorm echipei. Multumim din suflet dnei doctor Preda si echipei de asistente Mariana, Ileana, Roxana, Lili, Adriana, Dana, Amelia (sper sa nu fi uitat pe nimeni), ce au vegheat cu extrem de mul tprofesionalism si daruire, ora de ora,  minut de minut, astfel incat astazi sa avem un baietel perfect sanatos acasa.

N-o sa va uitam niciodata!