Prețuri speciale pentru testarea COVID >>> RT-PCR și teste antigenice rapide

SANADOR continuă să fie un partener medical de încredere în lupta cu noul coronavirus și oferă pacienților prețuri speciale pentru testarea COVID. Astfel, testul RT-PCR SARS-CoV-2 este disponibil la 195 de lei, în vreme ce prețul unui test antigenic rapid este de 72 de lei.

La SANADOR, rezultatul testului RT-PCR este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR și poate fi eliberat, la cerere, și în limba engleză, cu cod QR.

Pentru testele antigenice rapide, rezultatele sunt disponibile online în aproximativ 20 de minute, la cerere și în limba engleză, cu cod QR.

  • Preț special pentru testul RT-PCR: 195 lei!
  • Teste antigenice rapide cu rezultat în engleză și cod QR: 72 lei!

Recoltarea pentru testul COVID-19 se face cu programare prealabilă la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau completând formularul de mai jos.

Locații SANADOR în care se poate efectua recoltarea:

  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei
  • Punctul de recoltare SANADOR din Șoseaua Ștefan cel Mare
  • Clinica SANADOR Buzești
  • Clinica SANADOR Victoriei corp B

Testele antigenice rapide se pot realiza, la cerere, cu programare prealabilă prin Call Center - 021.9699, disponibil nonstop, sau direct prin prezentarea la unul din punctele de recoltare COVID (v. mai sus), în timpul programului de lucru.

Află mai mult despre testele COVID disponibile la SANADOR!

SANADOR deține singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obținută de la RENAR – organismul național de acreditare – la 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Acest material a fost creat la data de 05 februarie 2021 și modificat la 16 mai 2022.

SANADOR