Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Diana – miracolul sectiei de neonatologie

dianaBună, numele meu este Mihaela Mihalache. Am 41 de ani și după 24 de ani de diabet și 5 ani de la tratarea cancerului la sân, am primit vestea că voi avea un al doilea copil.

Din cauza problemelor de sănătate, m-am mutat în București pentru a urmări cu atenție sarcina, la spitalul Sanador. Doamna dr. Indiana Dincă mi-a spus că s-a întâmplat o minune, însă domnul dr. Iosif Nicolescu a fost mai rezervat și m-a avertizat în legătură cu riscurile care vor apărea pe parcursul sarcinii. Îmi făceam analizele din 2 în 2 săptămâni, totul părând a fi în regulă, însă, în săptămâna 29 de sarcină, au apărut problemele.

M-am internat de urgență în spitalul Sanador, știind că voi naște prematur. Singurul lucru pe care îl voiam era să îi mai câștig câteva zile în burtică. Dar nu a fost posibil. Corpul meu nu a mai rezistat, așa că, în regim de urgență, a trebuit să nasc. Am văzut-o atunci,era cât o palmă de om,străvezie,se vedea prin ea,fața îi era acoperită,unghia mare de la mânuță era cât jumătate de bob de orez, erau fire …multe fire ,multe aparate, iar ea avea doar 38 de cm și puțin peste 1 kg.

A urmat apoi o perioadă foarte grea pentru mine. O vedeam atât de neputincioasă, mă simțeam și eu la fel. Dar știam că trebuie să o încurajez. am plans mult,si nu puteam sa fac altceva decat sa ma rog.Am făcut depresie, când auzeam bebelușii plângând,plângeam și eu. Atunci dr NICULESCU a fost psihologul meu și mi-a zis că nu am voie să plâng,trebuia să merg la ea să-i vorbesc,s-o încurajez, dar nu puteam. Când ajungeam la etajul 5 îmi înghițeam lacrimile,mă scuturam și încercam să par tare.

Doamna dr. Cornelia Preda mi-a fost alături încă de la internare. Mi-a dat o iconiță pe care o păstrez cu sfințenie și pe care i-o voi da DIANEI cândva. Atunci am simțit că e alături de mine ca mamă,chiar i-am și spus că e mama noastră. De multe ori mi se adresa cu “fata noastră”,“pisicuța noastră”,”gaga noastră” și tot timpul imi spunea să mă rog. Dânsa m-a asigurat că spitalul Sanador are la dispoziție toată aparatura și medicamentele necesare pentru un bebeluș născut prematur. Timp de o lună și două săptămâni, doamna dr. Preda m-a ținut la curent cu starea Dianei, bebelușul meu, asigurându-mă că totul va fi bine.

Și așa a fost. Diana este acum un copil normal datorită tratamentului ca în străinătate și pentru că a beneficiat de medic și asistent personal, dar, în același timp, de iubirea întregului personal al secției.

Mă bucur că am ajuns la acest spital și mi-a părut rău când a trebuit să plec. Le mulțumesc foarte mult medicilor care s-au ocupat de mine și de Diana, domnului dr. Iosif Nicolescu, doamnei dr. Indiana Dincă și doamnei dr. Cornelia Preda, șefa secției de Neonatologie a spitalului Sanador.