LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
Inclusiv proceduri hibride impreuna cu colegii cardiologi interventionali
02. CCV
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04. RMN 3 tesla
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Parteneri

Pentru abonatii sai, Sanador ofera discounturi in cadrul parteneriatelor cu: NATURA SPA, ACVATIC BEBE CLUB si CENTROFARM.

Sanador are parteneriate cu urmatoarele companii pentru recoltarea si stocarea de celule stem: Biogenis, Cord Blood Center, CRYO-SAVE, Future Health, Lifeline Services, STEM Sure.

Stem SURE, compania daneză de recoltare celule stem, oferă pacienţilor din România servicii de recoltare, procesare şi stocare celule stem, în cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare şi mai experimentată bancă din zona Scandinaviei.
Cu o experienţă de peste 9 ani în procesarea şi stocarea sângelui ombilical, Stem SURE aduce în România calitatea serviciilor medicale daneze.
Stem SURE setează permanent noi standarde de calitate pentru piaţa din România, calificându-se astfel ca prima opţiune pentru părinţii ce caută servicii moderne şi de calitate.

 

Logo CBC png

Cord Blood Center este garanția excelenței și a inovației în domeniul bankingului de celule stem perinatale, reprezentând prima alegere pentru 75 000 de familii din România și 150 000 de familii din 6 țări europene.

Viitorii părinți găsesc confortul și siguranța oferite de un partener, care timp de 10 ani a rămas consecvent angajamentului său de a reprezenta mai mult decât o bancă de celule stem.

Consilierii noștri sunt alături de fiecare cuplu oferindu-le toate informațiile necesare pentru a opta pentru pachetul de recoltare potrivit. Pachetele complexe (Gold, Diamond și Red Diamond) asigurate în exclusivitate în România, au fost special create pentru obținerea grefelor cu cea mai mare celularitate sau pentru stocarea unei diversități a tipurilor și surselor de celule stem disponibile pentru utilizări terapeutice actuale și în perspectivă.

Prin facilitarea accesului la transplant, implementarea de noi terapii cu celule stem în România și Europa și programe speciale adresate părinților (Programul de suport pentru transplant, Programul de recoltare direcționată – iCBC, Programul de studii clinice) ne asigurăm că familiile vor beneficia nu numai de disponibilitatea unei grefe dar și de posibilitatea de utilizare terapeutică, în caz de nevoie.

Experiența celor 66 de grefe eliberate cu succes pentru transplanturi reprezintă cea mai valoroasă confirmare și recunoaștere internațională a calității serviciilor oferite de grupul Cord Blood Center.

 


Natura Spa
Active Center

Centrofarm 

 

 

 

 

growupeuromedics