Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Despre optimism și încrederea în medici

untitledMă numesc Valentina, am 28 de ani și o viață înainte. Povestea mea începe într-o zi de ianuarie 2015 când am leșinat și după câteva analize la spital am descoperit că am un cavernom parahipocampic drept profund. În principiu, este o veste care iți schimbă total viața. Primul lucru pe care îl faci este să cauți cel mai bun remediu, iar pentru mine era operația. Nu m-a speriat operația, dar este greu să îți lași viața pe mâinile cuiva și, de aceea, am căutat omul potrivit pentru asta. Am auzit de dl. profesor Ciurea și reușitele dânsului.

Dl. profesor debordează de bunătate, caldură, umanitate. Personal, consider că relația care se stabilește între pacient și doctor este foarte importantă în obținerea unui rezultat pozitiv. Încrederea, moralul bun și starea de spirit ale pacientului contează mult atât pentru operație cât și pentru recuperare.

M-am simțit foarte bine după operație. Recuperarea a decurs foarte bine și ușor, iar personalul medical mi-a stat mereu la dispoziție. După 7 zile am fost externată și acum, după nici o lună de zile, sunt recuperată total și îmi pot vedea liniștită de viață. Dl. profesor mi-a dat viață încă o dată și îi sunt recunoscătoare. Sunt fericită că am avut șansa să îl cunosc.

Cât despre Spitalul Sanador nu am decât cuvinte de laudă. Șederea în spital a fost exact cum mă așteptăm să fie. Personalul medical este foarte bine pregătit și amabil. Asistentele și infirmierele au fost niște drăguțe și stau mereu la dispoziția pacientului. Condițiile de spitalizare au fost excelente. Nu am decât cuvinte de laudă referitoare la toată experiența. Îl recomand tuturor care au o problemă medicală.

Antonie Valentina

28 de ani