MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
TEHNOLOGIE LASER : WATERLASE IPLUS, BIOLASE EPIC™ X
banner_sanador-stomato-17-oct-v2-gol
ÎNSCRIERE MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador (003)
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
ACCESAȚI PAGINA PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1

Despre optimism și încrederea în medici

untitledMă numesc Valentina, am 28 de ani și o viață înainte. Povestea mea începe într-o zi de ianuarie 2015 când am leșinat și după câteva analize la spital am descoperit că am un cavernom parahipocampic drept profund. În principiu, este o veste care iți schimbă total viața. Primul lucru pe care îl faci este să cauți cel mai bun remediu, iar pentru mine era operația. Nu m-a speriat operația, dar este greu să îți lași viața pe mâinile cuiva și, de aceea, am căutat omul potrivit pentru asta. Am auzit de dl. profesor Ciurea și reușitele dânsului.

Dl. profesor debordează de bunătate, caldură, umanitate. Personal, consider că relația care se stabilește între pacient și doctor este foarte importantă în obținerea unui rezultat pozitiv. Încrederea, moralul bun și starea de spirit ale pacientului contează mult atât pentru operație cât și pentru recuperare.

M-am simțit foarte bine după operație. Recuperarea a decurs foarte bine și ușor, iar personalul medical mi-a stat mereu la dispoziție. După 7 zile am fost externată și acum, după nici o lună de zile, sunt recuperată total și îmi pot vedea liniștită de viață. Dl. profesor mi-a dat viață încă o dată și îi sunt recunoscătoare. Sunt fericită că am avut șansa să îl cunosc.

Cât despre Spitalul Sanador nu am decât cuvinte de laudă. Șederea în spital a fost exact cum mă așteptăm să fie. Personalul medical este foarte bine pregătit și amabil. Asistentele și infirmierele au fost niște drăguțe și stau mereu la dispoziția pacientului. Condițiile de spitalizare au fost excelente. Nu am decât cuvinte de laudă referitoare la toată experiența. Îl recomand tuturor care au o problemă medicală.

Antonie Valentina

28 de ani