Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2

Defect cranian frontal

UntitledEchipa din cadrul secției de neurochirurie de la Sanador s-a confruntat din nou cu un caz dificil. Alexandru Moraru, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Călărași, cu un istoric medical complex, s-a internat la spitalul Sanador cu un defect cranian frontal de 3/3 cm, rezultat în urma unui traumatism și a unei intervenții anterioare.

Tânărul, de profesie macaragiu, suferise pe șantier cu câteva luni în urmă un traumatism cranian grav, cu dilacerare cerebrală și o fractură multieschilosasă frontală. La momentul respectiv a ajuns la unul dintre spitalele din București, unde a suferit o intervenție de urgență pentru evacuarea dilacerării cerebrale și scoaterea fragmentelor osoase eschiloase.

Echipa din cadrul spitalului Sanador a intervenit pentru desfacerea defectului din bridele cicatricii, rezultate în urma primei operații, curățarea durei mater (invelișului cerebral) și acoperirea defectului osos frontal cu ciment acrilic (polimer) preparat extemporaneu (în sala de operație) cu acoperirea completă a defectului.

La două zile de la intervenție, Alexandru Moraru se simte foarte bine, iar defectul a fost complet acoperit. Iată cuvintele lui, pentru care îi mulțumim:

„În data de 9 martie am suferit un accident de muncă, în urma căruia m-am ales cu fractură de craniu, la care s-a intervenit chirurgical. În luna iunie am fost la consult la Dl. Dr. Benția Dan Răzvan, care m-a ajutat cu reconstrucția craniului. În urma operației, sunt foarte mulțumit de reultatele obținute de Dr. Benția Dan Răzvan, de condițiile din spital și de serviciile medicale oferite de asistenții medicali, cărora le mulțumesc foarte mult pentru îngrijirea acordată.”