MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Defect cranian frontal

UntitledEchipa din cadrul secției de neurochirurie de la Sanador s-a confruntat din nou cu un caz dificil. Alexandru Moraru, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Călărași, cu un istoric medical complex, s-a internat la spitalul Sanador cu un defect cranian frontal de 3/3 cm, rezultat în urma unui traumatism și a unei intervenții anterioare.

Tânărul, de profesie macaragiu, suferise pe șantier cu câteva luni în urmă un traumatism cranian grav, cu dilacerare cerebrală și o fractură multieschilosasă frontală. La momentul respectiv a ajuns la unul dintre spitalele din București, unde a suferit o intervenție de urgență pentru evacuarea dilacerării cerebrale și scoaterea fragmentelor osoase eschiloase.

Echipa din cadrul spitalului Sanador a intervenit pentru desfacerea defectului din bridele cicatricii, rezultate în urma primei operații, curățarea durei mater (invelișului cerebral) și acoperirea defectului osos frontal cu ciment acrilic (polimer) preparat extemporaneu (în sala de operație) cu acoperirea completă a defectului.

La două zile de la intervenție, Alexandru Moraru se simte foarte bine, iar defectul a fost complet acoperit. Iată cuvintele lui, pentru care îi mulțumim:

„În data de 9 martie am suferit un accident de muncă, în urma căruia m-am ales cu fractură de craniu, la care s-a intervenit chirurgical. În luna iunie am fost la consult la Dl. Dr. Benția Dan Răzvan, care m-a ajutat cu reconstrucția craniului. În urma operației, sunt foarte mulțumit de reultatele obținute de Dr. Benția Dan Răzvan, de condițiile din spital și de serviciile medicale oferite de asistenții medicali, cărora le mulțumesc foarte mult pentru îngrijirea acordată.”