Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Sanador. Locul în care oamenii investesc enorm din viața lor
banner_sanador_v5-gol

Contract Casa de Asigurari

Servicii medicale prin Casa de Asigurari de Sanatate

Spitalul SANADOR se primesc bilete trimitere / recomandari pentru servicii medicale in specialitati medicale, spitalizare (de zi si continua) si servicii paraclinice (analize de laborator, radiografie, mamografie, osteodensitometrie, ecografie, CT, angioCT, RMN, angio RMN) decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Serviciile paraclinice – analize de laborator se deconteaza prin Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti SI OPSNAJ

Serviciile paraclinice – imagistica medicala, se deconteaza prin Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, OPSNAJ, ILFOV, CALARASI, GIURGIU, IALOMITA.

In Clinica Victoriei se pot deconta anumite investigatii de radiologie imagistica (CT, RMN, radiografii, osteodensitometrie, mamografie) cu bilet emis prin CASMB, OPSNAJ, Ilfov, Ialomita, Calarasi si Giurgiu.  Pentru a verifica lista completa cu serviciile decontate de fiecare casa de sanatate in parte, va rugam sa verificati in call center-ul nostru, apeland (021)9699.

In toate clinicile Sanador se pot deconta analize de sange cu bilet de trimitere emis prin casele de asigurari OPSNAJ si CASMB.

In Clinica Baneasa se pot deconta consultatii la anumite specialitati medicale unde pacientii pot veni cu bilet de trimitere din orice zona a tarii (Cardiologie, Medicina interna, Dermatologie, Obstetrica – Ginecologie, Pediatrie, Diabet zaharat, nutritie si boli de metabolism, O.R.L., Reumatologie, Endocrinologie, Psihiatrie, Neurologie)

Pe partea de spitalizare se poate veni cu bilet de trimitere din orice judet, indiferent de casa de asigurari.

Condiţiile acordării pachetului de bază de servicii medicale în ambulatoriul de specialitate pentru specialităţile paraclinice

Pachetul de servicii medicale de bază în asistenţa medicală ambulatorie de specialitate pentru specialităţile paraclinice

1. Lista investigaţiilor paraclinice – analize de laborator

2. Lista investigaţiilor paraclinice de radiologie – imagistică medicală, medicină nucleară şi explorări funcţionale

 

In atentia beneficiarilor de servicii CAS :

Incepand din data de 01.09.2015, decontarea serviciilor CASMB se va face in baza cardului de sanatate;

Pacientii care au pierdut / deteriorat cardul de sanatate TREBUIE sa faca o cerere catre Casa de Asigurari de Sanatate pentru eliberarea unei adeverinte inlocuitoare de card care le va asigura dreptul la servicii decontate, pana la eliberarea unui nou card de sanatate.

Pacientii care refuza cardul de sanatate TREBUIE sa faca o cerere catre Casa de Asigurari de Sanatate pentru eliberarea unei adeverinte inlocuitoare de card care le va asigura dreptul la servicii decontate.

Adeverinta inlocuitoare de card trebuie reinnoita periodic.

Pacientii care au card emis, dar nu l-au ridicat, TREBUIE sa mearga la Casa de Asigurari de Sanatate pentru a-l ridica.

Pacientii care nu prezinta cardul de sanatate sau adeverinta inlocuitoare a cardului de sanatate nu vor beneficia de servicii medicale compensate, ci vor plati integral serviciile.