Câștigă un pachet de naștere gratuit la Baby Boom Show (8-11 septembrie 2022)

Alegerea sigură. Maternitatea SANADOR

Vrei să beneficiezi de o naștere ușoară și de un pachet de servicii medicale complet adaptat nevoilor tale și ale bebelușului tău? Apelează cu încredere la Maternitatea SANADOR! Venim în ajutorul viitoarelor mămici cu servicii de maternitate integrate, cu dotări și echipamente performante și cu o echipă medicală empatică și cu experiență vastă, pregătită în orice moment să răspundă problemelor tale.

  • Câștigă un pachet de naștere gratuit la Baby Boom Show (8-11 septembrie 2022). Vino la Romexpo, la standul SANADOR!

Pe lângă confortul oferit de o maternitate privată, nașterea la Spitalul Clinic SANADOR înseamnă și încrederea că nou-născuții vor beneficia, la nevoie, de îngrijirile avansate oferite de o secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală, de rezerve cu sistem de rooming-in pentru nou-născuți, de medici neonatologi cu experiență vastă în activitatea de terapie intensivă neonatală, de linii de gardă permanentă și de personal medical cu nivel ridicat de competență pentru nou-născuții la termen sau prematuri.

Pachete de naștere cu prețuri începând de la 3900 de lei la Baby Boom Show

În perioada 8-11 septembrie 2022, poți accesa contracte de naștere la prețuri începând cu 3900* de lei pentru nașterea naturală și 5000* de lei pentru nașterea cezariană.

Prețurile sunt valabile pentru nașteri cu următorii medici: Dr. Roxana Udriște, Dr. Laura Ciutacu, Dr. Silviu Prună. Detalii complete la standul SANADOR, la Baby Boom, Romexpo, pavilionul B1. Doar pentru contracte semnate în perioada 8 -11 septembrie 2022.

  • Pachete de naștere cu prețuri începând de la 3900 de lei la Baby Boom Show (8-11 septembrie 2022). Vino la Romexpo, la standul SANADOR!

Câștigă un pachet de naștere gratuit la Baby Boom Show (8-11 septembrie 2022)

Alege Maternitatea SANADOR pentru prima și cea mai importantă întâlnire cu bebelușul tău, semnează contractul pentru pachetul de naștere la târgul Baby Boom (8-11 septembrie 2022) și poți câștiga contravaloarea pachetului de naștere pentru care ai semnat!

Vă așteptăm la Romexpo, la standul SANADOR (STANDUL 47).

Program de vizitare târg: 8-10 septembrie, între orele 10.00 - 19.00 și pe 11 septembrie, între orele 10.00 - 18.00.

Orice contract de naștere semnat în perioada 8-11 septembrie 2022, la standul SANADOR, la târgul Baby Boom Show, Romexpo, pavilionul B1, intră automat în tragerea la sorți pentru premiu. Se va acorda un singur premiu și anume contravaloarea pachetului de naștere specificat în contractul de naștere semnat la târg. Nu se poate echivala valoarea pachetului de naștere în bani. Câștigătorul va fi extras prin random.org în data de 14 septembrie 2022 și va fi anunțat telefonic, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SANADOR.Romania/, în aceeași zi.   

SANADOR