Terapii laser pentru rejuvenare vaginală, disponibile până la finalul anului, la un preț promoțional

Disfuncția planșeului pelvin afectează sute de milioane de femei de pe tot globul. Această afecțiune se manifestă prin simptome secundare menopauzei sau nașterilor pe cale vaginală, cum ar fi incontinența urinară de efort sau prolapsul genital. În cadrul Sanador, afecțiunile planșeului pelvin pot fi tratate prin terapii termice fără incizie, cu ajutorul unei aparaturi de ultimă generație, obținându-se rezultate excelente, cu impact imediat asupra calității vieții.

Terapia laser Fotona Smooth este o procedură noninvazivă ce are drept rezultat întărirea țesutului conjunctiv din peretele vaginal, diminuând simptomatologia disfuncției planșeului pelvin și generând rejuvenarea peretelui vaginal.  Ea poate fi folosită pentru a trata numeroase afecțiuni, precum laxitate vaginală crescută, atrofie vaginală, incontinență urinară de efort ușoară și moderată și prolaps al organelor pelvine.

Laserul Fotona Smooth: beneficii și avantaje

  • Tehnică nonchirurgicală bazată pe utilizarea Er:YAG laser
  • Procedură simplă, rapidă, realizată în ambulatoriu, fără a necesita internare
  • Disconfort minim
  • Reluarea activităților uzuale într-un interval minim de timp postprocedură
  • Nu necesită anestezie
  • Rezultate remarcabile, prompte
  • Multiple utilizări adiționale

Terapii laser FotonaSmooth

IntimaLase

Terapia IntimaLase se adresează femeilor cu laxitate vaginală crescută, ca urmare a nașterilor vaginale și/sau a înaintării în vârstă.

RenovaLase

Această procedură se adresează pacientelor în pre sau postmenopauză, afectate de simptomele asociate atrofiei vaginale: uscăciune, iritație, arsuri și dispareunie.

IncontiLase

Terapia IncontiLase se adresează pacientelor care suferă de incontinență urinară de efort ușoară și moderată, dar are efecte benefice și în cazul celor cu incontinență urinară de efort severă. Totodată, poate fi utilizată în cazul pacientelor cu incontinență urinară mixtă.

ProlapLase

Această terapie se adresează pacientelor diagnosticate cu prolaps al organelor pelvine, înlocuind cu succes metodele clasice de terapie constând în intervenție chirurgicală sau aplicarea de pessar.

Până la finalul anului, terapiile laser Fotona pot fi efectuate la un preț promoțional, de 2.500 lei pentru o procedură și 4.500 lei pentru două proceduri.

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să apelati Call Center Sanador: (021).9699 (disponibil 24/24H) sau să completați formularul de mai jos:

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2019.