Procedurile de brahiterapie HDR ghidată imagistic 3D beneficiază de 20% discount

În luna ianuarie, pacientele care suferă de cancere ginecologice beneficiază de 20% discount la procedurile de iradiere internă sau brahiterapie 3D tip High Dose Rate efectuate în cadrul Centrului Oncologic Sanador.

Brahiterapia (radioterapie internă) este un tratament modern, care completeaza radioterapia externa, ghidat imagistic în timp real cu ajutorul CT-ului și ecografiei, dar și cu ajutorul investigatiei RMN pelvin de reevaluare din săptămâna a 5-a de tratament in cazul cancerului de col uterin. Brahiterapia HDR ghidată imagistic 3D este destinată pacientelor cu cancere de col uterin, endometru, vulvă și vagin.

Această terapie permite îmbunătățirea acurateții cu care este oferită iradierea. Astfel, medicul poate aplica țintit doza de radiații, minimizând efectele secundare acute si tardive, protejand structurile sănătoase din organismul pacientului si distrugând doar celulele canceroase.

În cazul cancerelor ginecologice, brahiterapia presupune plasarea unor dispozitive tip aplicator in apropierea tumorii. Cu ajutorul dispozitivelor se ajunge in contact cu tesutul tumoral si se distribuie o doza de iradiere într-un mod superior altor tehnici de radioterapie. Mai exact, comparativ cu radioterapia externă, brahiterapia permite aplicarea unei doze crescute de radiații în contact direct cu patul tumoral, protejând țesuturile sănătoase și cu efect în limitarea reacțiilor secundare.

Această terapie este o opțiune viabilă de tratament pentru pacientele care suferă de cancere în faze incipiente, dar și pentru cele la care cancerul se află în stadiu avansat local.

Centrul Oncologic Sanador este dotat cu echipament pentru brahiterapie model GammaMed Plus iX, care oferă atât medicului cât și pacientului siguranță, precizie și flexibilitate. GammaMedplus TM iX HDR deține un soft care îmbunătățește experiența brahiterapeutică, furnizând doza de radiații cu debit mare (HDR).

Pentru programări și informații suplimentare, te rugăm sa apelezi Call Center Sanador: (021).9699 (disponibil 24/24H)

Oferta este valabilă până la data de 31 ianuarie 2020.