Cauți un medic de familie profesionist și empatic? Îl găsești în Clinica Floreasca!

Medicina de familie reprezintă un domeniu medical care nu se adresează doar persoanelor cu probleme de sănătate, ci și celor care doresc să prevină apariția afecțiunilor și să depisteze din timp eventuale boli, pentru a le trata cu promptitudine.

  • Cauți un medic de familie profesionist și empatic? Îl găsești în Clinica SANADOR Floreasca!

SANADOR vine în sprijinul celor interesați să aibă un medic de familie aproape de casă sau de serviciu, asigurând servicii de medicină de familie în Clinica SANADOR Floreasca, într-un mediu prietenos și în cele mai bune condiții. În plus, pacienții pot accesa cu ușurință servicii medicale conexe – imagistică, analize medicale sau consultați de specialitate – într-o clinică modernă, cu aparatură performantă și dotări de top.

Consultațiile de medicină de familie din Clinica SANADOR Floreasca sunt asigurate de Dr. Valentina Boantă (foto), medic cu o importantă experiență în specialitate, care consultă atât adulți, cât și copii, astfel că întreaga familie poate beneficia de servicii medicale profesioniste.

În cadrul Clinicii SANADOR Floreasca, pe lângă serviciile de medicină de familie, pacienții pot beneficia de consultații în peste 40 de specialități pentru adulți și copii și de investigații imagistice asigurate de medici cu experiență vastă și competențe extinse, dar și de analize medicale. Află mai mult despre cea mai recentă locație SANADOR aici.

Clinica SANADOR Floreasca, deschisă recent pe Calea Floreasca, nr.165

Pentru detalii legate de înscrierea la Dr. Valentina Boantă pentru medicină de familie vă rugăm apelați 021 9699, Call Center disponibil nonstop.

Acest material a fost creat la data de 12 octombrie 2021 și modificat la 07 februarie 2024.

SANADOR