Înscrieri pentru medicina de familie – dr Raluca Trancă

Alegerea medicului de familie trebuie să fie o prioritate pentru tine și familia ta.

Începând de astăzi, te poți înscrie la medicina de familie pe lista dr. Raluca Trancă, medic specialist medicină de familie, cu program zilnic de luni până vineri, în clinica Sanador Decebal.

De ce să alegi dr. Raluca Trancă, medic specialist medicină de familie?

r.trancaPentru că medicul de familie este prima persoană la care mergi atunci când ai o problemă de sănătate, cel care te consultă și ascultă cu răbdare descrierea simptomelor resimțite de tine, este cel care îți poate da cel mai bun sfat medical.

Pentru că medicul de familie este acela care trebuie să cunoască istoricul tău medical, al familiei tale, cel care te îndrumă, în caz de nevoie, către alte specialități medicale sau investigații medicale paraclinice (analize medicale de laborator, imagistică medicală).

Pentru că dr. Raluca Tranca deține, pe lângă aceste abilități, o experiență medicală solidă, completată de răbdare, empatie, atenție, întelegând că pacientul, indiferent de vârstă, nu vine la medic fără motiv…

În plus, prin înscrierea pe lista de pacienți ai dr Raluca Trancă, poți beneficia de:

–  rețete medicale gratuite/compensate

–  bilete de trimitere către diferite specialități medicale, analize medicale de laborator și imagistică medicala (radiologie convențională)

–  adeverințe medicale

–  concedii medicale.

CUM SĂ TE ÎNSCRII LA MEDIC DE FAMILIE – DR. RALUCA TRANCĂ?

  • Copie și original după CI;
  • Cardul de sănătate;
  • Cerere de înscriere (disponibilă pentru completare în recepția clinicii Sanador Decebal, dar și în cabinetul doamnei doctor).

CUM SĂ TE TRANSFERI LA MEDIC DE FAMILIE – DR. RALUCA TRANCĂ?

  • Copie și original după CI;
  • Cardul de sănătate;
  • Negația de la medicul de familie anterior (dacă înscrierea la acest ultim medic a avut o durată mai mică de 6 luni).
  • Cerere de înscriere (disponibilă pentru completare în recepția clinicii Sanador Decebal, dar și în cabinetul doamnei doctor).

Dr Raluca Trancă face parte din echipa medicală Sanador. De peste 17 ani, la Sanador oferim competență, responsabilitate și tehnologie medicală, în fiecare din unitățile noastre:

–          Spitalul Clinic Sanador – cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară (23.000 mp și 402 paturi), care asigură o gamă complexă de servicii medicale, fiind dotat, printre multe altele, cu secție de primiri urgențe adulți și copii, 17 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

–          Policlinici, laboratoare și puncte de recoltare analize medicale.

–          Radiologie imagistică medicală de top.

Dacă ai întrebări sau dorești o programare pentru înscriere la medicina de familie pe lista pacienților dnei dr Raluca Trancă, te rugăm să apelezi Call Center Sanador 0219699 (disponibil NON STOP).

 

Lasă un răspuns