Sanador te invită să dăruiești din suflet

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Sanador!

Din dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de asistență medicală de calitate, însă nu dispun de mijloacele materiale necesare, Sanador a lansat Fundația Sanador. Fundația susține cazurile medicale dificile, oferindu-le pacienților acces la intervenții chirurgicale și tratamente vitale pentru ei.

În anul 2019, Fundația Sanador a rezolvat două cazuri complexe: 2 persoane fără posibilități și care aproape că-și pierduseră speranța au primit, prin intermediul Fundației Sanador, o nouă șansă la viață.

Pentru ca Fundația Sanador să-și continue misiunea, este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Puteți fi și voi alături de pacienții greu încercați de viață, puteți fi parte din fericirea lor.

Este estimat că doar 20% dintre contribuabili aleg să-şi redirecționeze parte din impozit către o cauză.

Vă invităm să redirecționați, până la data de 31 martie, 3,5% din impozitul pe venit datorat statului către Fundația Sanador.

Procedura este foarte simplă și nu implică vreun cost pentru dumneavoastră: tot ce trebuie să faceți este să completați rubrica de date personale din formularul 230, care este pre-completat deja de noi cu datele Fundației noastre, Sanador. Fundația Sanador vă va ține la curent cu fiecare caz rezolvat în parte.Persoanele fizice pot redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit prin completarea Declaratiei 230 – de completat cu datele personale la secţiunea I şi de semnat unde este trecută “Semnatură”.

  • Persoanele fizice pot redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit prin completarea Declaratiei 230 – se completează cu datele personale la secţiunea I şi se semnează unde este trecută “Semnatură contribuabil
  • Companiile pot contribui prin semnarea Contractului de Sponzorizare
  • PFA-urile pot redirecţiona cota de impozit pe venit prin completarea Declaraţiei Unice (până la 31.03.2020), cu datele Sanador, de mai jos:

FUNDAŢIA SANADOR:
CUI 39524051 Str. Dimitrie Sergiu nr. 26-28, et. 5, sector 1, București
Cont: RO29BRDE410 SV20831924100 BRD

Reprezentant legal Președinte Dr. Doris Andronescu

fundatia@sanador.ro

Descărcaţi de AICI formularul 230!

Descărcaţi de AICI Contractul de Sponsorizare!

Vă mulțumim pentru implicare!