Te aşteptăm la Atelierele SuperMami

Surpriza de 8 Martie pentru viitoarele mămici

Atelierul SuperMami, care va avea loc la Romexpo, în data de 8 Martie 2020, în cadrul evenimentului Baby Boom, este gândit ca o întâlnire între prieteni pe viată. Medicii Sanador vor oferi viitorilor părinți toate informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii avizate în călătoria pe care o vor începe odată cu nașterea copilului.

Dr. Emel Nuraltay, medic Specialist Obstetrică și Ginecologie, Șef Secție OG Spitalul Clinic Sanador, a asistat până acum la peste 4000 de nașteri. Dânsa va discuta cu viitoarele mame despre nașterea naturală și nașterea prin cezariană. Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei proceduri și care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont atunci când luați această decizie, aflaţi de la doamna dr. Emel Nuraltay.

Dr. Doru Negru, medic primar Diabet, Boli Nutriție și Metabolice, vă va spune ce alegeri alimentare este recomandat să faceți în sarcină și în perioada de alăptare, ce este diabetul gestațional și cum poate fi gestionat.

Va mai fi alături de noi și un medic pediatru cu care puteți discuta deschis pe orice temă despre îngrijirea celui mic. În ultima parte a evenimentului vom avea o sesiune de întrebări și răspunsuri cu medicii invitați, la care vor fi prezenți și consultanții Sanador. Veți putea afla totul despre maternitatea Sanador și despre condițiile de naștere.

Vă așteptăm la Romexpo, duminică, 08 martie, începând cu ora 10:30, în Sala Madgearu amplasată la etajul 1 în pavilionul B3.

Vă puteţi înscrie la eveniment AICI