Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
TE AŞTEPTĂM LA BABY EXPO 2018 26 - 29 APRILIE 2018 SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI
banner_sanador_gol

Bătălii pentru sănătate câştigate la Sanador

Mă numesc Oana Cornea, locuiesc în Bucureşti şi am 30 de ani. În iunie 2015, la finalul a două săptămâni extrem de chinuitoare, cu dureri intense de spate şi la mâna stângă, rezistente la tratamente cu analgezice şi antiinflamatoare, am aflat că sufăr de hernie de disc cervicală la nivelul C5-C6, stadiul III, compresivă (fiind de asemenea în prag de pareză la mâna stângă).

Vestea a fost un adevărat şoc pentru mine. Nu am mai simţit niciodată dureri aşa puternice de spate care să necesite investigaţii şi, în plus, întotdeauna asociam această boală cu o vârstă mult mai înaintată decât a mea. Conform clarificărilor primite, cauzele herniei au fost stilul de viaţă sedentar şi poziţia incorectă pe scaun, în faţa calculatorului.

Ştiam despre profesionalismul domnului profesor Ciurea de la o persoană apropiată, operată cu succes de către dânsul, şi astfel, în momentul în care am aflat vestea, am ştiut că trebuie să ajung la domnul profesor.

În cazul meu, intervenţia chirurgicală s-a dovedit a fi iminentă, iar pe 19 iunie 2015 am fost operată de hernie de disc cervicală la spitalul Sanador, de către domnul profesor Ciurea, împreună cu o echipă de medici profesionişti. Procedura a fost una modernă, discetomie C5 prin abord cervical anterior cu grefon CAGE, iar operaţia a fost un success desăvârşit; în momentul în care m-am trezit la terapie intensivă, durerile de spate şi cele la mâna stângă dispăruseră complet.

După doar 3 zile de spitalizare, am fost externată, iar la mai puţin de o săptămână am început procedurile de gimnastică medicală, în special pentru recuperarea mobilităţii mâinii stângi. Acum, la cinci săptămâni de la operaţie, mă simt bine, continui procedurile de recuperare şi mă pregătesc să încep reintegrarea progresivă la serviciu.

Consider că ponderea esenţială la reuşita experienţei mele a avut-o domnul profesor Ciurea, căruia îi sunt profund recunoscătoare pentru profesionalism, grijă, dăruire şi pentru deschiderea pe care a arătat-o în faţa avalanşei de întrebări pe care le-am avut pe tot parcursul procesului pre şi post operator. Am apreciat, de asemenea, condiţiile exemplare pe care le-am întâlnit la spitalul Sanador, precum şi calitatea personalului şi a dotărilor tehnice.

Per ansamblu, un mix de factori au dus la obţinerea unui rezultat minunat.

Am scris aceste rânduri atât din dorinţa de a le mulţumi domnului profesor şi echipei dumnealui pentru această bătălie câştigată, cât şi pentru a transmite mesajul că astfel de operaţii pot fi efectuate cu succes şi în ţara noastră.

Mulţumesc mult,

Oana Cornea