Oferte speciale pentru pachetele de naștere, la Baby Boom Show!

Alegerea maternității în care viitoarele mame își aduc pe lume bebelușul este un pas foarte important.

Maternitatea aleasă trebuie să fie sigură pentru mamă și copil, dar totodată pregătită să facă față oricărei provocări – cu dotări și echipamente performante și cu o echipă medicală cu înaltă pregătire profesională și experiență vastă.

La SANADOR, nașterea se face într-o maternitate sigură, cu secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală de înaltă performanță, cu medici neonatologi cu experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanente, cu asistente medicale specializate în neonatologie și terapia intensivă neonatală, dar și cu consiliere în alăptare și rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou-născuți.

În perioada 26–29 mai 2022, echipa SANADOR va fi prezentă la Baby Boom Show, la Romexpo, cu reduceri de preț speciale la pachetele de naștere.

Vom oferi viitorilor părinți informații despre facilitățile și beneficiile nașterii la SANADOR și îi vom ajuta să aleagă cea mai bună opțiune pentru prima întâlnire cu bebelușul lor.

Galerie foto

SANADOR