”Sfaturi esențiale pentru îngrijirea corectă a nou-născutului în primele zile de viață”

Vă așteptăm la cursul gratuit "Sfaturi esențiale pentru îngrijirea corectă a nou-născutului în primele zile de viață”, oferit de SANADOR, în cadrul Baby Boom Show Romexpo, duminică, 3 martie 2024, ora 10.00, Pavilion B2, Sala Madgearu, Etaj 1.

Dragi viitori părinți,

Nașterea copilului este un eveniment special, un vis împlinit. După naștere, nou-născutul necesită îngrijire atentă, de aceea primele zile acasă se pot dovedi o provocare. Este important ca părinții să cunoască particularitățile perioadei de adaptare, să afle informații despre igiena corectă a bebelușului și despre beneficiile alimentației naturale atât pentru copil cât și pentru mamă, dar și care sunt soluțiile pentru ameliorarea colicilor bebelușului.

  • Duminică, 3 martie 2024, ora 10.00, Pavilion B2, Sala Madgearu, Etaj 1

Vă invităm să vă înscrieți la cursul gratuit oferit de SANADOR, în cadrul Baby Boom Show Romexpo, duminică, 3 martie 2024, ora 10.00, curs susținut de Dr. Cornelia Preda, șefa secției de Neonatologie a Spitalului Clinic SANADOR.

  • Maternitatea SANADOR oferă servicii medicale complete, personalizate, adaptate nevoilor fiecărei paciente în parte

Servicii complete de naștere la Maternitatea SANADOR

Alegerea maternității potrivite este foarte importantă pentru fiecare părinte. Dotările de care dispune maternitatea, empatia și profesionalismul personalului medical sunt esențiale pentru a avea siguranța că orice situație neprevăzută care ar putea să apară înainte, în timpul sau după naștere va fi gestionată corect.

  • Cea mai performantă secție de terapie intensivă neonatală din sistemul medical privat

Află mai multe despre nașterea la SANADOR aici

Pentru înscriere vă invităm să completați formularul de mai jos.

  • Naștere în siguranță la cel mai mare spital privat multidisciplinar

Vă așteptăm cu drag!

Dr. Cornelia Preda, șefa secției de Neonatologie a Spitalului Clinic SANADOR

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR