MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Termeni si Conditii de utilizare

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE INAINTE DE A UTILIZA ACEASTA APLICATIE. Utilizarea acestei aplicatii semnifica acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, nu folositi aceasta aplicatie. Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment.

Restrictii in utilizarea materialelor

Aceasta aplicatie este protejata prin dreptul de autor. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta Centrul Medical Sanador (“Sanador”) exclusiv pentru uz personal, non-commercial, cu conditia de a nu mofica sau sterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala.

Daca descarcati software din aceasta aplicatie, inclusiv toate fisierele si imaginile continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare “Software”) sunt considerate ca fiind sub licenta Sanador, exclusiv pentru uz personal si non-comercial. Sanador nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Sanador detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Sanador sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod.

Aceasta aplicatie este controlata si operata de Sanador de la sediul sau. Sanador nu are obligatia ca materialele din aceasta aplicatiee sa fie potrivite sau disponibile pentru utilizare in alte locatii. Cei care acceseaza aplicatia din alte locatii o fac pe propria raspundere si raspund legal, in conformitate cu legislatia locala. Nici un software nu va fi descarcat sau exportat din aceasta aplicatie.

Rezerve si Limitari de Raspundere; Alte Declaratii

Sanador poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la aceasta aplicatie in orice moment.

MATERIALELE DIN ACEASTA APLICATIE SUNT PUSE LA DISPOZITIE “CA ATARE” SI FARA NICI UN FEL DE GARANTII EXPRESE SAU IMPLICITE. Sanador NU GARANTEAZA SI NU ARE NICI O OBLIGATIE LEGATA DE UTILIZAREA SAU REZULTATUL UTILIZARII CONTINUTULUI SAU MATERIALELOR DIN ACEASTA APLICATIE PRIVIND CORECTITUDINEA, ACURATETEA SAU SIGURANTA.

IN MASURA PERMISA DE LEGILE APLICABILE, Sanador ISI REZERVA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZAND DAR FARA A SE LIMITA LA GARANTIILE COMERCIALE, ADECVAREA PENTRU UN SCOP SPECIFIC SI NON-INCALCAREA. Sanador NU GARANTEAZA ACURATETEA, TOTALITATEA SAU UTILITATEA INFORMATIILOR CONTINUTE IN ACEASTA APLICATIE. Sanador NU GARANTEAZA CA FUNCTIILE CONTINUTE IN MATERIALELE DISPONIBILE PE ACEASTA APLICATIE VOR FI NEINTRERUPTE SAU FARA ERORI, CA INADVERTENTELE SAU MATERIALELE VOR FI CORECTATE, CA APLICATIA SAU SERVERUL CARE LE PUNE LA DISPOZITIE NU CONTINE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE VATAMATOARE. DUMNEAVOASTRA (NU Sanador) VA ASUMATI INTREGUL COST AL SERVIICIILOR NECESARE DE REPARARE SI MODIFICARE.

IN NICI O CIRCUMSTANTA, INCLUZAND FARA A SE LIMITA LA, NEGLIJENTA, Sanador NU VA FI RESPONSABIL PENTRU NICI O DESPAGUBIRE SPECIALA SAU SEMNIFICATIVA REZULTATA DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A APLICATIEI SAU ALTE MATERIALE CARE POT FI DESCARCATE, CHIAR DACA Sanador SAU REPREZENTANTII SAI AU FOST INFORMATI ASUPRA POSIBILITATII UNOR ASEMENEA PAGUBE. IN NICIO CIRCUMSTANTA Sanador NU ESTE RESPONSABIL IN TOTALITATE IN FATA DVS. PENTRU TOATE PAGUBELE, PIERDERILE SAU ACTIUNILE (FIE PRIN CONTRACT FIE ALTFEL), CARE DEPASESC SUMA PE CARE ATI PLATIT-O CATRE Sanador, DACA EXISTA, PENTRU PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE RESPECTIVE.

Legaturi (linkuri) catre alte siteuri / aplicatii

Sanador nu face nicio declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siteurile sau aplicatiile pe care le acesati. La accesarea unui site sau a unei aplicatii care nu apartine retelei operate de Sanador, va rugam sa aveti in vedere faptul ca siteul si/sau aplicatia sunt independente de Sanador si ca Sanador nu exercita nici un control asupra continutului acelui site / aplicatii. Stabilirea unui link catre un site / aplicatie in afara retelei Sanador nu presupune ca Sanador isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asenebea web site sau aplicatie.

Conformitati

Daca un vizitator al acestei aplicatii raspunde solicitarii Sanador cu informatii incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la aplicatie sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi ne-confidentiale si Sanador nu va avea nici o obligatie cu privirea la aceste informatii. In plus, Sanador va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane fara nici o limitare, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea. Mai mult Sanador va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate a Sanador.

Luand in considerare eforturile continue ale Sanador de a dezvolta si imbunatati aceste produse si de a oferi un feedback utilizatorilor sai, sunteti de acord sa transferati asemenea idei, concepte, know-how si tehnici catre Sanador fara nici o compensatie. Va declarati acordul sa efectuati oricare si toate documentele pe care Sanador le poate solicita in mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al Sanador si al dreptului nelimitat de a utiliza semenea idei, concepte, know-how si tehnici.

Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Agreati ca niciun comentariu trimis de dvs.: (i) nu va viola niciun drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura; (ii) nu va fi si nu va contine material defaimator sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene sau nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale/de afaceri catre o terta parte; si (iii) nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. Veti fi de accord sa nu trimiteti nicio informatie personala (alta decat adresa de e-mail sau aliasul) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs.

Incetare

Prezentul Acord este in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau a Sanador. Puteti inceta prezentul acord in orice moment renuntand la utilizarea acestei aplicatii, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. Sanador poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs la aplicatie, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea ternenilor si conditiilor prezentului Acord. La terminarea prezentului Acord, fie de catre dvs, fie de catre Sanador, trebuie sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode prin aceasta aplicatie, precum si toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.