Stim cat de important este pentru tine sa nu-ti amani nevoile medicale. La Sanador, ne ajustam serviciile in vremuri de pandemie. Grija noastra pentru tine ramane aceeasi. Pentru ca avem o misiune de la care nu ne abatem niciodata: sanatatea ta!

  • Dr. Sanador "Consultatii Online" vine in casa ta cu medici de elita si cu o grija fara cusur

Am lansat o aplicatie medicala prin care sa fim in continuare aproape de tine. Si nu ne desparte decat un ecran. "Dr. Sanador Consultatii Online" vine in casa ta cu medici de elita, cu o grija fara cusur. Am creat optiunea de a te conecta, de la distanta, cu specialistii nostri. Pe telefon, tableta sau calculator, aceasta aplicatie medicala iti este la indemana. 

Nu ignora semnele ingrijoratoare de sanatate pe care ti le transmite organismul si ai incredere ca "Dr. Sanador Consultatii Online" iti este disponibil in confortul propriului tau camin. Asadar, facem, online, vizite la domiciliu! In aceasta aplicatie medicala, beneficiezi de o multitudine de specialitati medicale din care s-o alegi pe cea potrivita afectiunii tale. Consulta AICI specialitatile medicale disponibile pentru "Dr. Sanador Consultatii Online".

Este foarte simplu sa intri in contact cu unul dintre specialistii nostri si iti explicam ce si cum trebuie sa procedezi pentru ca vizita la Doctor Sanador sa functioneze cat mai bine.

Consulta AICI ghidul de utilizare ZOOM Cloud Meetings, pentru pacienti, in functie de platforma de conectare pe care alegi s-o folosesti pentru aceasta aplicatie medicala.