Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Andrei Kaicsa

Kaicsa Andrei

Buna ziua,
Numele meu este Kaicsa Andrei, am 34 ani si sunt din Brasov. Acum 16 ani, in 1998, am descoperit in urma unui control ca am un meningiom de sant olfactiv de dimensiuni destul de mari. Doctorii din Brasov m-au directionat catre Prof. Dr. A. V. Ciurea si bine au facut!

Kaicsa Andrei 1 Kaicsa Andrei 2Domnul profesor a reusit impreuna cu echipa dansului sa scoata in intregime acel meningiom. Am mers apoi la controale regulate (la 3 luni, 6 luni si 1 an). Am considerat ca totul este bine si dupa 1 an nu am mai mers la control la dl. profesor.
Toate bune si frumoase…pana in luna iunie 2014!
Am inceput sa ma simt obosit, aveam usoare tulburari de memorie, momente de confuzie. Am facut o examinare cu computer tomograf, care a aratat ca meningiomul de sant olfactiv a revenit. Am luat masuri de urgenta si am mers din nou la Prof. Dr. Ciurea, care vazandu-ma, si-a reamintit de mine. Mi-a spus ca meningiomul este situat in acelasi loc, dar este mai mic. Mi-a recomandat o operatie in spitalul Sanador din Bucuresti. In data de 22 iunie 2014 am ajuns in Capitala si in aceeasi zi am si fost operat de catre dl. profesor. Dupa doar 7 zile, am fost externat si am plecat inapoi la Brasov. Acum ma aflu in perioada de recuperare si ma simt foarte bine, am inceput sa circul din ce in ce mai mult pe jos, neinsotit, si pot sa spun ca imi este foarte bine.
Concluzia mea este: Prof. Dr. A. V. Ciurea mi-a salvat viata pentru a doua oara, iar pentru asta ii sunt profund recunoscator!