PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v1-gol
MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
AM DESCHIS CENTRUL ONCOLOGIC SANADOR, Informații și programări la (021). 9699
Sanador COS banner_site 960x310px
TEHNOLOGIE LASER : WATERLASE IPLUS, BIOLASE EPIC™ X
banner_sanador-stomato-17-oct-v2-gol
MEDICINĂ NUCLEARĂ EXAMEN NON INVAZIV, NEDUREROS, PROGRAMĂRI LA 021.9699 (24/24H)
banner_scintigrafie-25-oct
VINO SĂ TE ÎNSCRII LA MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca
Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
Strada Sportului nr 53, sec 2, București.
Luni – Vineri 07:00 – 15:00
banner_site_pct_fundeni_gol (002) (003)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)

Alina Virsan

Alina Virsan

Vreau sa multumesc din suflet echipei de medici si tuturor celorlalti membrii ai Spitalului Sanador care s-au ocupat de socrul meu Varsan Constantin.

Povestea incepe din data de 15.01.2013 cand am aflat, urmare a rezultatului RMN si CT, ca socrul meu a fost diagnosicat cu metastaza cerebrala si tumoare pulmonara. Medicii de la imagistica ne-au sfatuit sa mergem la un medic oncolog. Mi-am facut programare la d-na dr Carmen Branzan, medic primar Oncologie la Sanador , care, dupa analiza rezultatelor de la imagistica mi-a spus ca prioritatea este metastaza cerebrala si trebuie sa vorbesc cu un neurochirurg.

Totodata, doamna dr. mi-a spus ca in cadrul spitalului Sanador il gasesc pe d-nul Prof. Dr. Ciurea Alexandru. Am reusit, din fericire si cu mult noroc, sa-mi fac programare a doua zi la domnul Profesor Ciurea, care l-a prima consultatie mi-a spus foarte clar ce trebuie sa fac si care sunt pasii de urmat. Dupa intalnirea cu domnul Profesor Ciurea reticenta familiei a fost daca operatia se poate face intr-un spital privat sau sa mergem la unul de stat. Urmare, am fost la Spitalul Bagdasar Arsenie, unde dupa discutia cu un domn doctor, solutia era aceeasi si anume ca trebuie operat de urgenta la cap. Cat am asteptat sa intru la domnul doctor am vazut cum decurge o zi in acel spital si dupa cele vazute ne-am hotarat sa-l operam la Sanador. Faptul ca la 12 ore de la operatie socrul meu era in picioare, mergea prin salon si putea sa faca singur orice, i-am multumit lui Dumnezeu ca am luat decizia cea mai buna de a-l opera la Sanador. Dupa o saptamana de stat in spital in conditii foarte bune, unde nu am fost pusi in situatia de a cumpara nimic, a avut parte de asistenta tot timpul si faptul ca puteam da telefon oricand sa aflam despre starea lui, nu putem decat sa spunem ca suntem multumiti si cu inima impacata ca totul a mers foarte bine.

Cat despre cadrul medical nu putem decat sa ne inclinam in fata lor si sa le multumim din suflet.

Pentru noi povestea continua mai avem mult de luptat dar suntem fericiti ca o batalie am castigat-o.

Cu stima si respect,

Alina Virsan